Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Βόμβα στο τέλος- Στα δικαστήρια για δωροδοκία στέλνει η Αλεξάνδρεια τα Τρίκαλα- Το πρωτάθλημα τσίρκο και στη μέση η ΕΠΣΗΤάκης Παπδόπουλος
Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων
Δημήτρης Σαμαράς- Πρόεδρος
ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Το τελευταίο του χαρτί και ίσως το πιο "βαρύ" κρατούσε για το τέλος ο πρόεδρος της ομάδας της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ Δημήτρης Σαμαράς και το έριξε στο τραπέζι ποντάροντας και όλα του τα λεφτά. Έκανε επώνυμη καταγγελία εις βάρος της ομάδας του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων προς την ΕΠΣ Ημαθίας, τον αθλητικό εισαγγελέα αλλά και την πολιτική δικαιοσύνη και την κατηγορεί ότι υπέπεσε στο αδίκημα της δωροδοκίας και......
μάλιστα ονοματίζει το ματς στο οποίο έγινε αυτή η πράξη αναφέροντας το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου μεταξύ του Αράχου και των Τρικάλων. Είναι φανερό ότι εκτός του προπονητή του Αράχου που όπως λέει η ανακοίνωση θα κληθεί να καταθέσει θα προταθεί να καταθέσει και ο παράγοντας του εν λόγω σωματείου που τυγχάνει και μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Ημαθίας, ο Αβραάμ Παναγιωτίδης. 

Το πρωτάθλημα τελειώνει αγωνιστικά αλλά φαίνεται ότι θα κριθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.
Η ανακοίνωση της ΑΕ Αλεξάνδρεια είναι:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ  Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Με σκοπό την ενημέρωση πρώτα από όλα των φιλάθλων της ομάδας μας,αλλά και γενικά του φίλαθλου κοινού της Ημαθίας αναφέρουμε τα εξής:
Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούμε προς μεγάλη λύπη και πικρία μας ότι στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ένωσης μας δυστυχώς συμβαίνουν πράγματα πρωτόγνωρα,τα οποία αμαυρώνουν όλο το ποδόσφαιρο. Επίσης  υπάρχουν  δηλώσεις  προπονητή  ομάδας  περί  «παρά  φύση»  γεγονότων  σε  ποδοσφαιρικό αγώνα  και  περί  ομάδας  που  ήταν  «απούσα» και  δεν  κατέβηκε  ποτέ  στο  γήπεδο.
Όλα  τα  παραπάνω  δίνουν  αφορμή  στους  πολέμιους  και  εχθρούς  του  ποδοσφαίρου ώστε  να  κάνουν  πικρόχολα  σχόλια  σε  βάρος  αυτού. Αυτά  αναφέρονται  συνήθως  σε  «στημένους αγώνες»,σε « δωροδοκίες-δωροληψίες»  κ.λ.π.  Μάλιστα  αυτά  γίνονται  όχι  μόνο  για  αγώνες  που  έγιναν  ήδη,αλλά  και  για  αγώνες  που  πρόκειται  να  γίνουν,όπως  π.χ.  για  την  επόμενη  αγωνιστική.
Κατόπιν τούτων με αποκλειστικό και μόνο  σκοπό και γνώμονα πρώτον  την  διεξαγωγή  του  πρωταθλήματος  με  αξιοπιστία  και  με  αντικειμενικότητα  και  δεύτερον  την  κατοχύρωση  των  συμφερόντων  της  ομάδας  μας  καταθέσαμε σήμερα καταγγελία στην Ένωσή Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας με την οποία καταγγέλλουμε   περίπτωση  δωροδοκίας η οποία συνέβη σε πρόσφατο αγώνα της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας ( 03/05/2017  αγώνας Ποντιακή  Νεολαία  Αράχου-Μέγας  Αλέξανδρος  Τρικάλων ). Η καταγγελία αυτή,η  οποία  συνοδεύεται από τα απαραίτητα αποδεικτικά μέσα,αλλά θα συμπληρωθεί  και  με  άλλα  αποδεικτικά  μέσα  ( έγγραφα-μάρτυρες ),κοινοποιήθηκε και  στον  Ποδοσφαιρικό  Εισαγγελέα  της  Ε.Π.Ο.  κ. Σιμιτζόγλου,καθώς  επίσης  και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βέροιας.
Ζητάμε  από την Ένωσή να επιληφθεί της όλης υπόθεσης,που θεωρούμε  ότι  είναι πάρα πολύ σοβαρή και να προχωρήσει άμεσα  σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες και πράξεις που προβλέπονται από τους ισχύοντες Κανονισμούς της Ε.Π.Ο. Και ιδίως να καλέσει άμεσα για  κατάθεση  όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και κυρίως τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας της Ποντιακής Νεολαίας  Αράχου. Όχι  μόνο  θέλουμε να πιστεύουμε, αλλά θεωρούμε δεδομένο ότι η Ένωση θα δώσει την απαραίτητη και δέουσα προσοχή σχετικά με την υπόθεση αυτή και θα προχωρήσει στην διαλεύκανση της όλης  ιστορίας που  αφορά  τον  συγκεκριμένο  αγώνα,σχετικά με την οποία υπάρχουν ατράνταχτα  και   αδιάσειστα στοιχεία και  αποδεικτικά  μέσα,που αποδεικνύουν την παράνομη και  αξιόποινη  πράξη και την  παράβαση των Κανονισμών της  Ε.Π.Ο.  και  ιδίως  του  Πειθαρχικού  Κώδικα  αυτής ( δωροδοκία  κ.λ.π. )

Δεν υπάρχουν σχόλια: