Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Αυτοί είναι οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι Αλεξάνδρειας

Τι κι αν πέρασαν σχεδόν δέκα μέρες από τις δημοτικές εκλογές; Τα επίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας ώστε να....... γνωρίζουμε ποιοι εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Έτσι λοιπόν περιοριζόμαστε να γράψουμε εκτιμήσεις που προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν με κίνδυνο να κάνουμε λάθη. Τα αποτελέσματα εικάζεται ότι θα ανακοινωθούν από το Πρωτοδικείο αύριο Τετάρτη.

Από την πλειοψηφούσα παράταξη του Κ. Ναλμπάντη εκλέγονται ο ίδιος στην δημοτική ενότητα της Αλεξάνδρειας καθώς επίσης και οι Δ. Συρόπουλος από το Λουτρό, ο Παπαδόπουλος Απόστολος από Αλεξάνδρεια, ο Παπαδόπουλος Μάνος από Καψόχωρα, ο Βογιατζής Βαγγέλης από Αλεξάνδρεια, ο Κιρκιλιανίδης Γ. από Τρίκαλα καθώς και ο Καπαγιαννίδης από το ίδιο χωριό, ο Μάκης Χατζόπουλος στην δημοτική ενότητα Αντιγονιδών και ο Δ. Ματσούκας από την Αγκαθιά στην δημοτική ενότητα Μελίκης. Σύνολο 9 δημοτικοί σύμβουλοι στην παράταξη του Ναλμπάντη.

Στην παράταξη του Γκυρίνη εκλέγονται οι Δριστάς Στ. στην ενότητα Αλεξάνδρειας, ο Στ. Δελιόπουλος που έκανε ρεκόρ σταυρών στην ενότητα Αλεξάνδρειας, ο Μ. Σταυρής στην ίδια ενότητα και πιθανά η Τζένη Τσιλιοπούλου.
Στην ενότητα Πλατέος εκλέγει 3 και είναι οι εξής: Παντόπουλος Σ., Μοσχοπούλου Όλγα και Σιμψερής Στέφανος, στην ενότητα Αντιγονιδών ο Σωτ. Τόκας και στην ενότητα Μελίκης ο Σαρακατσάνος.

Από την παράταξη του Χαλκίδης εκλέγονται έξι σύμβουλοι. Ο ίδιος δηλαδή και άλλοι πέντε τους οποίους δεν γνωρίζουμε πλην της Λαφαζάνη που η ίδια έχει ανακοινώσει ότι έχει εκλεγεί. Αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις.

Η παράταξη του Πανταζόπουλου εκλέγει 8 δημοτικούς συμβούλους. Τον αρχηγό της μαζί με Κούγκα, Ρεσινιώτη, Τζιλόπουλο Σωτ., στην ενότητα της Αλεξάνδρειας. Στην ενότητα Πλατέος τον Ιερ. Κιοσέογλου, στην Μελίκη τον Κ. Βενιόπουλο και υπολείπονται άλλοι δυο που αναζητούνται.

Τέλος, η Λαϊκή Συσπείρωση εκλέγει τον επικεφαλής της Ηλία Ιακωβίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: