Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Πανταζόπουλος για ΔΕΛΤΑ: Ο τόπος δεν αντέχει και άλλους ανέργους

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Ενότητας" του δήμου Αλεξάνδρειας Αργύρης Πανταζόπουλος με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός του κλεισίματος του εργοστασίου της πρώην Νεστλέ στο Πλατύ έκανε την παρακάτω δήλωση:


Δύσκολες ημέρες για τον τόπο μας. Το εργοστάσιο της Δέλτα (πρώην Nestle) στο Πλατύ, η τελευταία ουσιαστικά μεγάλη ιδιωτική βιομηχανική μονάδα της περιοχής, λίγο καιρό μετά το εργοστάσιο της Ζάχαρης, διακόπτει τη λειτουργία του και οδεύει στην οριστική παύση εργασιών. Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί, όπως και στη Ζάχαρη, είναι οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, οι γνωστοί μας. 
Είμαστε ολόψυχα δίπλα τους και στον αγώνα που δίνουν. Μια ζωντανή παραγωγική ιστορία 45 ετών που μεγάλωσε γενιές συμπολιτών μας δεν μπορεί να χαθεί έτσι ξαφνικά και ανεπανόρθωτα. 
Ζητώ προσωπικά και ως δημοτικός συνδυασμός να βρεθεί άμεσα λύση ώστε να συνεχισθεί η λειτουργία και κυρίως να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας. 
Υπάρχουν προτάσεις και τρόποι, πρέπει να υπάρξει και η βούληση της ιδιοκτήτριας εταιρείας. 
Ο τόπος μας δεν αντέχει άλλους ανέργους και άλλη οικονομική καταστροφή και οφείλουν οι αρμόδιοι να μην συνδεθούν με τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Λαγός του Κουγκα......