Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ενώ αποφάσισε μόνος του ο Γκυρίνης προσκαλεί εν ονόματι όλου του δημοτικού συμβουλίου!!! Και άμα συμβεί κάτι; Εκ των υστέρων θα ...τρέχουν;

Πολλά έχουν γραφεί για τα περιβόητα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου που αυθαίρετα και εντελώς παράτυπα αποφάσισε να κάνει ο απερχόμενος Γκυρίνης. Ως γνωστόν ο Γκυρίνης μη μπορώντας να ολοκληρώσει το έργο και να το παραλάβουν με τον προβλεπόμενο από τον νόμο τρόπο και διαδικασία αποφάσισε με το έτσι θέλω και κάτω από την.... πίεση των δημοτικών εκλογών όπου θέλει να εκμεταλλευτεί την φιέστα που στήνει με λεφτά του δήμου για δική του προεκλογική δράση.
Ο Γκυρίνης εντελώς προκλητικά και χωρίς να ρωτήσει κανέναν εκ των μελών της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο εξέδωσε ανακοίνωση- πρόσκληση όπου αναγράφεται πως ο ίδιος ως δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο προσκαλούν τον κόσμο να παραβρεθεί στα εγκαίνια.
Ωστόσο, όλοι ακούσαμε τον τέως δήμαρχο Δημητριάδη όσο και τον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστο Αλευρά να καταγγέλουν αυτή τη συμπεριφορά λέγοντας ότι ουδέποτε ρωτήθηκαν!!!

Είναι προφανές ότι ο Γκυρίνης θέλει να αξιοποίησει τα εγκαίνια ως προεκλογική φιέστα και μάλιστα πληρώνοντας 8 χιλιάδες ευρώ από το δημοτικό ταμείο. Αυτό αν μη τι άλλο είναι αθέμιτο, τον εκθέτει πολιτικά και βέβαια αξιολογείται από τους πολίτες.
Χρέος των υποψηφίων δημάρχων όσο και των αρχών του κράτους είναι να προνοήσουν και να περιφρουρήσουν την ασφάλεια των πολιτών. Δεν είναι δυνατόν να παραμένουν άβουλοι θεατές όταν υπάρχει ένα ενδεχόμενο να συμβεί οτιδήποτε στην αυριανή συνάθροιση στο Πνευματικό και εκ των υστέρων να λένε ότι "εμείς τα λέγαμε". Τα λέγανε αλλά δεν έπραξαν το καθήκον τους που είναι μονόδρομος: Να πάνε στον εισαγγελέα και στην αστυνομία απαιτώντας να τηρηθεί η νομιμότητα.
Θα το κάνουν έστω και την τελευταία στιγμή;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ!ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Κε Μόχλα με όλον το σεβασμό θέλω να εστιάσω σε κάποια γραφόμενα σας :

1. Οποιος και να ήταν δήμαρχος τα ίδια θα έκανε. Εδώ ο τΖίφρας εγκαινίασε το μετρό θεσ/νικης με αφίσες στα θεωρεία εισιτηρίων. Αρα τον πρόλαβε τον γκυρίνη και τον κάθε γκυρίνη στις φιέστες.

2. Εαν δαπανήθηκαν 8.000 ευρώ που δεν χρειαζόταν να δαπανηθούν , που είναι η αντιπολίτευση με λόγο να τον βγάλει στον τάκο (στρατιωτική έκφραση - κατανοητή πιστεύω).

3. Είμαστε μια φιλήσυχη πόλη γενικά με το μόνο πρόβλημα τον γνωστό μαχαλά. Ως προς τι το παρακάτω :
Χρέος των υποψηφίων δημάρχων όσο και των αρχών του κράτους είναι να προνοήσουν και να περιφρουρήσουν την ασφάλεια των πολιτών.

Πιστεύω κάνετε λάθος. Εγκαίνια είναι, μια τραγουδιάρα θα έχει , άμα είχε και τζάμπα φαϊ ή ποτό μέχρι και απο όμορους νομούς θα ερχόταν.

4."εμείς τα λέγαμε". Τα λέγανε αλλά δεν έπραξαν το καθήκον τους που είναι μονόδρομος: Να πάνε στον εισαγγελέα και στην αστυνομία απαιτώντας να τηρηθεί η νομιμότητα.

Εαν γίνει κάτι τέτοιο ειλικρινά θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Ολοι οι υποψήφιοι είναι για γέλια με προγράμματα για γέλια. Το ξέρεις καλύτερα άλλωστε. Αστειευόμενος , μακάρι να γίνει , να πλακώνονται δήμαρχοι να μας δείξει και το ράδιο αρβύλα να γίνουμε και γνωστοί ως πόλη έστω και απο ηλιθιότητα.

5. Δεν είμαι ψηφοφόρος του γκυρίνη. Γενικά άμα πάω να ψηφίσω πιθανόν να το ρίξω σε κάποιον που δεν βγαίνει με τίποτα, έτσι για να ενισχύσω την μελλοντική αντιπολίτευση,


Σας ευχαριστώ.