Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Σχόλιο Αδαμίδη για τις λακούβες στην Βιζυηνού: Είναι υπεύθυνο έργο αυτό;

Ο Νίκος Αδαμίδης είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Αργ. Πανταζόπουλο. Δεν χρειάζεται συστάσεις γιατί είναι ένας συμπολίτης που είναι γνωστός στην περιοχή και που δεν κρύβει την γνώμη του ούτε την προσαρμόζει κατά το δοκούν.
Ο Αδαμίδης εδώ και πολλούς μήνες αναφέρονταν σε καθημερινές κακοδαιμονίες της πόλης που έκαναν την ζωή των πολιτών δύσκολη και καλούσε την δημοτική αρχή, τον Γκυρίνη δηλαδή, να κάνει το ελάχιστο. Ωστόσο, τίποτα δεν έγινε και οι..... τρύπες στην οδό Βιζυηνού ταλαιπωρούσαν τους εποχούμενους χαλώντας σε πολλές των περιπτώσεων τα αυτοκίνητά τους.
Τώρα όμως, δυο μήνες πριν τις εκλογές ο Γκυρίνης ανακάλυψε την οδό και το πρόβλημα, βρήκε πίσα και χρόνο και γέμισε τις τρύπες για να πει ότι έκανε έργο.
Βέβαια, πρόκειται για καθαρή κοροϊδία και έτσι την ερμηνεύει τόσο ο Αδαμίδης όσο και οι δεκάδες διαδικτυακοί του φίλοι που ορισμένοι μάλιστα εξ αυτών σχολιάζουν την διοίκηση Γκυρίνη για την χαρακτηριστική της αναποτελεσματικότητα.

Ιδού το σχόλιο του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου:

Το είχαμε επισημάνει πρόσφατα, λίγες βδομάδες πριν τις εκλογές θα ξεκινήσουν τα ''έργα''. Καμιά λοιπόν εντύπωση δε μας προκάλεσε το γεγονός ότι επιτέλους έκλεισαν οι τάφροι της οδού Βιζυηνού μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και αφού πρώτα πολλοί οδηγοί υπέστησαν ζημίες στα αυτοκίνητα τους.
Βέβαια το πρόχειρον του πράγματος και ο σκοπός που αυτό εξυπηρετεί φαίνεται με μια απλή ματιά και του πιο αδαή. Πίσα στρωμένη κακήν κακώς χωρίς πρώτα να καθαριστούν καλά οι τρύπες και χωρίς καν να πατηθεί. 
Αποτέλεσμα, κάθε όχημα που περνά, να παίρνει μαζί του και από μια ποσότητα μαζούτ και χαλικιού για το σπίτι. 
Δε βαριέσαι θα αντέξει το έργο μέχρι τις εκλογές, την επόμενη 4ετια το ξαναβλέπουμε. 
Αν αυτό είναι υπεύθυνο έργο ας το κρίνουν οι περαστικοί, αν τους απέμεινε καθόλου κρίση βέβαια.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γενικά προεκλογικά θα χορτάσουμε γεμίσματα απο λακκούβες . Και θα τα παρουσιάζουν ως φοβερά και αναγκαία έργα για τον δήμο. Ειδικά στην οδό που αναφέρετε ο κύριος έχουν @αμηθεί πολλά αυτοκίνητα. Αρχισα να πιστεύω ότι το έχουν έτσι για να μην τρέχουν τα αυτοκίνητα.... Λέμε καμία λακαμία να περνάει η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Αδάμιδης που ήταν τόσα χρόνια μήπως ξέρει από ποιόν δρόμο πάνε στο Δημαρχείο