Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Ο υποψήφιος του Ναλμπάντη Στ. Μίχος καταγγέλει τον Νίκο Τάκη,πρόεδρο της ΝΔ Αλεξάνδρειας και προαναγγέλλει ...δικαστήρια

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο νυν δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Ναλμπάντη Στέργιος Μίχος που ως γνωστόν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας γνωστοποιεί την απόφασή του να προσφύγει στην δικαιοσύνη εις βάρος του προέδρου της οργάνωσης της ΝΔ Νίκου Τάκη εξ αιτίας ενός sms που φέρεται να διακινεί ο τελευταίος.
Πιο συγκεκριμένα ο Μίχος γράφει τα εξής: "Ο πρόεδρος της Τ.Ο της μεγάλης "φιλελεύθερης" παράταξης στην..... Αλεξάνδρεια εκτός από χρηματοδότης συλλαλητηρίων, διακινητής fake news , ρατσιστικών και χυδαίων σχολίων για κάθε πολιτικό πρόσωπο που πρόσκειται στο κυβερνητικό σχήμα, σήμερα μετά από καταγγελία υποψηφίου συμβούλου στο ραδιόφωνο avena πληροφορήθηκα πως διακινεί μηνύματα στα οποία με αποκαλεί μεταξύ άλλων και εθνοπροδότη.
Αν η καταγγελία ισχύει ανοχή τέλος με κάθε νόμιμο μέσο.
Αυτό είναι το ήθος που πρεσβεύουν και που επιθυμούν να επαναφέρουν".

Η αντίδραση του Μίχου είναι προφανές ότι είναι εν θερμώ και θα
Με τον Μητσοτάκη ο πρόεδρος
της οργάνωσης της
ΝΔ Αλεξάνδρειας
μεταβληθεί εφόσον περάσουν κάποιες ώρες περισυλλογής και στάθμισης της κατάστασης. Ο Νίκος Τάκης ακολουθώντας την γραμμή του κόμματός του αυτονόητα αποκαλεί όλους όσοι είναι σθεναρά υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών "εθνοπροδότες". Αυτή η έκφραση ακούστηκε στη Βουλή, στα τηλεπαράθυρα, στις συγκεντρώσεις, στα καφενεία. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι βουλευτές  του Σύριζα είδαν τις φάτσες τους σε αφίσες με παρόμοιους χαρακτηρισμούς από τους δήθεν πατριώτες. Αυτό είναι το κλίμα, αυτές ήταν οι αντιδράσεις πλήρως νομιμοποιημένες από την ΝΔ.
Συνεπώς, προς τι η απορία που μετατράπηκε σε "καταγγελία" στο ράδιο Αβένα 97,7 από τον Αριστείδη Ματσούκα (άλλο πάλι αυτό. Βγήκε ο μπαμπάς να καταγγείλει το μήνυμα που έστειλε ο Τάκης στον γιο του που είναι υποψήφιος με στον συνδυασμό του Ναλμπάντη. Στόμα δεν έχει ο μικρός Αριστείδη;). Θεωρώ ότι είναι κενή περιεχομένου δεδομένου ότι οι περισσότεροι υποψήφιοι του Ναλμπάντη αλλά και εκ των παρισταμένων στην συγκέντρωση είναι πεπεισμένοι ότι ο Σύριζα εκτέλεσε εντολές ξένων, οι βουλευτές του και όσοι στηρίζουν την συμφωνία είναι εθνοπροδότες!

Μ΄ άλλα λόγια το θέμα δεν είναι το τι λέει ο Νίκος Τάκης διότι αυτός και η ηγεσία της ΝΔ συνεχίζει να αναμασά το ίδιο τροπάρι περί προδοσίας. Το είδαμε εξ άλλου ότι στο ίδιο μοτίβο θα κινηθεί και ο Γκυρίνης για τους δικούς του λόγους.
Το ερώτημα αγαπητέ μου Στέργιο είναι με ποιο ακριβώς πολιτικό σκεπτικό έγινε αυτή η συνεργασία, σε ποια ακριβώς σημεία υπηρετεί το πολιτικό σχέδιο του Σύριζα και στην τελική ήξερες πού ακριβώς πήγαινες. Γνώριζες ότι υπάρχουν συνυποψήφιοί σου που λένε τα ίδια και πιο ακραία από αυτά που λέει ο Τάκης εις βάρος σας. Το γνωρίζουν όλα τα στελέχη της οργάνωσης με ποιους συνεργάζεστε και ποιες είναι οι απόψεις τους για τους ...Ζαίους. Έτσι δε σας λένε;
Άσε λοιπόν τον Τάκη και τους δεξιούς να λένε αυτά που έλεγαν και δώσε μια σαφή και από καρδιάς απάντηση στο ερώτημα: Με ποιο πολιτικό σκεπτικό ο Σύριζα συνεργάστηκε με τον Ναλμπάντη; Ποια σημεία του προγράμματός της παράταξης είναι αυτά που τα είδες, τα αξιολόγησες ως θετικά και είπες το "ναι".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνθετη ονομασια με γεωγραφικο προσδιορισμο Ντορα Μπακογιαννη Βουλευτης ΝΔ αν αυτη ειναι εθνοπροδοτης να μας το πει ο Νικος Τακης .Την πορτα ποιος την αφησε ανοιχτη?ΝΔ Με Μητσοτακη και Μπακογιαννη.Νικο Τακη αφησε την υποκρισια τελειωσανε τα προβατακια της δεξιας.Αληθεια πηρες προσφατα δουλεια απο τον Γκυρινη με απευθειας αναθεση αν ναι πες μας ποσα χρηματα?????

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΧΟ Ο ΝΙΚΟ ΤΑΚΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΡΙΞΕ ΜΠΙΚΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΛΚΑΣ ?ΑΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΙΚΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ?Η ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΗΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΞΙΟΙ.