Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Χωρίς δημοτικό σύμβουλο τα Τρίκαλα; Πλήγμα η πιθανή απουσία Κιρκιλιανίδη...

Η πιθανότατη απουσία εκλεγμένων συμβούλων από τα
Τρίκαλα είναι προ των πυλών. Η απουσία του
Κιρκιλιανίδη θα είναι πλήγμα για το δήμο και τους πολίτες
Τα Τρίκαλα εδώ και πολλά χρόνια, από το 1998 δηλαδή που εντάχτηκαν στον δήμο Πλατέος και μέχρι σήμερα, είχαν μια ιδιαιτερότητα, μια ξεχωριστή πρωτιά που κατά τα φαινόμενα θα εκλείψει στις εκλογές του Μαϊου.
Το χωριό αυτό, αν και μικρότερο πληθυσμιακά από την Κορυφή για παράδειγμα, είχε σε κάθε δημοτικό συμβούλιο δυο και τρεις εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους εκ των οποίων οι περισσότεροι αν όχι όλοι περνούσαν από διοικητικές θέσεις.
Είναι εκ του περισσού να αναφέρω ονόματα αλλά..... θυμίζω ότι στην θητεία Δριστά στο Πλατύ ΄98-2002 ήταν εκλεγμένοι οι Σιμψερής, Κρίτογλου με τον πρώτο να είναι πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Στην θητεία Δημητριάδη ως δήμαρχος Αλεξάνδρειας, αν και μεγάλωσε το εκλογικό σώμα, τα Τρίκαλα εξέλεξαν τρεις συμβούλους. Τους Κιρκιλιανίδη, Κυτούδη και Παπαδόπουλο από την αντιπολίτευση.

Στις εκλογές αυτές εξ αντικειμένου υπάρχουν νέα δεδομένα. Για να εκλεγεί κάποιος σύμβουλος πρέπει να "πιάσει" μεγάλα νούμερα. Δεδομένης της ύπαρξης τεσσάρων άκρως ανταγωνιστικών συνδυασμών και την εν τοις πράγμασι πολυδιάσπαση τα Τρίκαλα κινδυνεύουν να μην εκλέξουν καν σύμβουλο στο νέο δημοτικό συμβούλιο.
Ο νυν δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Κιρκιλιανίδης έκανε "συνεργασία" με τον επίσης εκλεγμένο σύμβουλο Μόσχο Κυτούδη και πέτυχαν την εκλογή τους και μάλιστα με μεγάλο αριθμό σταυρών στις εκλογές του ΄14. Σήμερα οι δρόμοι των δυο χώρισαν και ο μεν πρώτος είναι με τον Ναλμπάντη και ο δεύτερος με τον Χαλκίδη.
Στο πλευρό του Πανταζόπουλου τάχτηκε ο Φετεινίδης και ο Αργ. Γκούμας που θα συγκεντρώσουν έναν αξιοπρεπή αριθμό ψήφων ενώ με τον Γκυρίνη όλο και κάποιος "ήρωας" θα βρεθεί να βάλει υποψήφιος ενώ στα φανερά στηρίζει τον δήμαρχο ο Στ. Σιμψερής.
Είναι προφανές ότι όπως έχει στηθεί το σκηνικό τα Τρίκαλα με πολύ δυσκολία θα εκλέξουν δημοτικό σύμβουλο τον Μάιο και εκφράζοντας την προσωπική μου γνώμη θα είναι άδικο για τον δήμο η απουσία του Κιρκιλιανίδη που μόνο θετικά μπορεί να προσμετρηθεί...

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην στεναχωριέσαι Μόχλα για τον Κυρκιλιανίδη, ήδη ο κουμπάρος του Ναλμπάντης τον πριμοδοτεί σε βάρος των άλλων συνυποψηφίων του. Ο δε Μόσχος , ανεξαρτήτως της τύχης του ψηφοδελτίου του, προσλαμβάνει αβέρτα στο τοεβ, τι πρόβλημα έχει μήπως αυτός τους πληρώνει, άσε που εκβιάζει όσους λοξοκοιτούν. Τα Τρίκαλα δεν θα εκλέξουν έναν σύμβουλο, αλλά δύο σίγουρα μπορεί και τρεις.

Ανώνυμος είπε...

Μοχλα μέχρι τώρα μας έχεις προτείνει να ψηφίσουμε Δριστά (δηλαδή Γκυρίνη), Κυρκιλιανίδη (δηλαδή Ναλμπάντη) και τι έχει το μενού στην συνέχεια......? Ο αέρας της Κύπρου σε έστειλε! Εγώ λέω να τους φτύσουμε όλους και να πάμε μαζικά στο Ιακωβίδη του ΚΚΕ, να γνωρίσουμε και την άλλη αριστερά, την γνήσια, την κόκκινη. Μία αλλαγή βρε αδελφέ να δούμε πως είναι οι κομμουνιστές στη εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝΕ ΚΥΤΟΥΔΗ ΚΙΡΚΙΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΠΑΓΙΑΝΙΔΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΥΜΑΣ ΛΟΓΟ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΨΗΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Κιρκιλιαννιδης θα εκλεγεί και τα Τρίκαλα θα έχουν τον πιο άξιο σύμβουλο. Κύριε Μοχλα απολαύστε τις ομορφιές της Κύπρου και μη στεναχωριέστε για μας....

Ανώνυμος είπε...

Εσυ ρε φιλε φτυσε τον εαυτο σου που ψηφιζεις κκε και αφησε τους αλλους.Βολευτηκατε με το πασοκ και τωρα εγινες κουμουνιστης .Ολοι οι βολεμενοι του πασοκ.Ψευτοαριστεροι!!!Ο κοσμος χρονια σας καταδικαζει......

Ανώνυμος είπε...

οχι δεν είμαι κουμουνιστης ρε μπαρμπα, θεος να φυλάξει. Αλλα γιατι όλοι είναι αχρηστοι οι αλλοι , λεω να τους κάνουμε πλακα και να τους δωσουμε την εξουσια να δουν πως ειναι για να σταματησουν να πουλαν μαγκες και φυκια για μεταξωτες κορδελες. Σαμπως και ο Γκυρινης που ειναι δεξιος τι προσφερε και ο Ναλμπαντης που ειναι Πασοκ τι εκανε τοσα χρονια. Αφου δεν μπορουμε να εχουμε ενα καλο δημαρχο , ας γλεντησουμε του κουκουεδες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΟΧΛΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΧΕΙ ΘΕΩΡΩ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝΕ ΟΙ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ?ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ..

Margaret είπε...

Κύριε Μόχλα,τέτοιο δακρύβρεχτο κείμενο είχα χρόνια να διαβάσω σε προεκλογική περίοδο.
Αχ βρε το καημενο το παιδί τι του έμελλε να πάθει...
Μάλλον η ερευνα σου δεν ειναι απόλυτα σωστή μιας κ ο Κιρκιλιανίδης είναι σίγουρα εκλεγμένος μην σου πω και πρώτος των πρώτων αν και τα ξέρεις καλύτερα πως παιζονται αυτα τα παιχνίδια...
Τώρα δηλαδη εμεις θα πρέπει να στεναχωρεθούμε που λες πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην βγει(που δεν παίζει κατι τέτοιο) και να μην αναρωτηθούμε το εξης: πόσα χρονια κατεβαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι και πάλι οι ίδιοι;;;;Ελεος δηλαδη!!!!
Μέσα απο το λειτούργημα αυτό που ασχολείσαι θα έπρεπε να ψάχνεις διαρκώς και να προτείνεις νεα ατομα που θα πανε μπροστά τον δήμο και οχι να μας πηγαίνεις διακόσια χρόνια πίσω!!!
Να μας παροτρύνεις απο λύπηση να δώσουμε ψήφους σε κληρονομικές καταστάσεις και σε ανθρώπους που θέλουν να ικανοποιήσουν την προσωπική τους "μισαλλοδοξια"!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω να μην επαληθευτεί αυτό το σενάριο και μείνουν τα Τρίκαλα χωρίς εκπροσώπηση . Αν αυτό συμβεί που το απεύχομαι τότε μεγάλες θα είναι οι ευθύνες των ιδίων των ψηφοφόρων αλλά και των ανθρώπων που κινούνται στο παρασκήνιο με διάφορους τρόπους όχι για το καλό του τόπου αλλά για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους βίτσια αλλά και προς ίδιον όφελος. Αλλά αναρωτιέμαι γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν βάζουν τον εαυτό τους στα ψηφοδέλτια για να δούνε πόσα απίδια έχει ο σάκος? Είναι κατάντια αυτό που συμβαίνει σήμερα . Πατέρας υποψηφίου μοίραζε κάρτες τις υποψηφίας κόρης του σε κηδεία στο Καμποχώρι ο Αθεόφοβος!!!! Αυτό είναι κατάντια. Με αυτά που συμβαίνουν θα γυρίσουμε χρόνια πίσω και δεν θα λεγόμαστε Αλεξανδρινοί ,αλλά ΓΙΔΙ-ΩΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μισαλλοδοξια και κυρκιλιανιδης ειναι δυο εννοιες αντιθετες το εχει αποδειξει εδω και χρονια.Αν επιθυμουσε θα ειχε οτι θεση ηθελε και ομως δουλεψε για τον δημο οσο του επιτρεπανε.Δεν ταυτιζεται με την εξουσια αλλα μονο με την δουλεια την πολυ δουλεια,ουτε με την εμμισθη θεση οπως ορισμενους.Αν δεν σε κανει ο κυρκιλιανιδης ψηφισε ολους αυτους που ασχολουνται με τα κοινα για βιοποριστικους λογους.Αν θελεις νεους πολυ πιο νεους ειναι απλο στηριξε τους.

Margaret είπε...

Η μισαλλοδοξία δεν αναφέρεται μόνο σε μια μορφή όπως ξέρεις.Οι εμμισθες θέσεις τους προσφέρθηκαν αλλά αυτοί είχαν την αποψη πως δεν τους ταιριάζουν σύμφωνα με καποια κριτήρια που οι ίδιοι έβαλαν,οπως π.χ πως δεν ταιριαζε στο "εγώ" τους να δεχτούν την προσφερθήσα θέση γιατί θεωρησαν πως τους ταίριαζε κατι καλύτερο!!!Μπορούσαν να δεχτούν τα "όπλα" που τους δόθηκαν και να παλέψουν με πράξεις κ οχι με μεγαλοστομίες του τύπου,"εγώ το ένα και εγώ το άλλο".Βαρέθηκα να ακούω εγώ και εγώ...πουθενά το εμείς!!Παράτησαν τον Γκυρίνη απ τον πρώτο καιρό που εκλέχτηκαν γιατί λέει δεν τους έκανε!!
Μα με συγχωρείτε κιολας μήπως θέλανε να σηκωθεί και απο την καρέκλα του να κάτσουν αυτοί;;
Ότι και να λεμε εδώ το σίγουρο είναι πως ο Κιρκιλιανίδης ειναι σίγουρα εκλεγμένος η θεά πριμοδότηση υπάρχει για όλους γι αυτό λοιπόν κοιμηθείτε ήσυχοι και μακάριοι απόψε και μην ανησυχείτε άδικα τα Τρίκαλα θα τον εκλέξουν και πάλι τον Κιρκιλιανίδη!!

Ανώνυμος είπε...

Μargaret ενημερωσου καλυτερα για τον κυρκιλιανιδη αγαπητη μου.Παραιτηθηκε πριν λιγο καιρο στηριξε την διοικηση και οχι τον γκυρινη με το παραπανω.Οσο για εμμισθες θεσεις ρωτησε αυτους που το εκαναν επαγγελμα..Το εγω του γκυρινη ειναι αυτο που κατεστρεψε τον Δημο Αλεξανδρειας.Ετοιμασου για τα εγκαινια του πνευματικου την προεκλογικη φιεστα του γκυρινη.Υποτιμας πολυ την νοημοσυνη του κοσμου και ειναι πολυ κακο.Τι πινεις????Σε λιγο θα μας πεις οτι τα σκουπιδια δεν φταει ο δημος αλλα εμεις που τα πεταμε.