Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Έβαλε "βέτο" ο Δελιόπουλος και κατέβηκε η πρόσκληση της ΩΡΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ- ΓΚΥΡΙΝΗΣ της ΝΔ; Τραγέλαφος...

Τα αβγά και τα πασχάλια τα έχετε ακουστά; Αν ναι, να γνωρίζετε ότι στην παράταξη Γκυρίνη τα έχουν χάσει και τα αναζητούν. Όπως αναζητείται και η δημοσίευση που έκανε ο διαχειριστής της σελίδας της παράταξης ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ και μετά από ένα δίωρο περίπου κατέβηκε. Γιατί ρε παιδιά το κατεβάσατε το κάλεσμα της ΝΔ που ζητούσε από τους πολίτες να μετάσχουν στις εθελοντικές της ομάδες;
Διαφωνείτε; Αν ναι, πείτε μας το λόγο της διαφωνίας.

Δείτε λοιπόν τί έγινε χτες. Η σελίδα της παράταξης στο φ/β εμφανίζει την δημοσίευση της ΝΔ. Όποιος το.....
σκέφτηκε και το υλοποίησε εκτός από ούλτρα και φανατισμένος δεξιός πρέπει να έχει και το "προνόμιο" του πολιτικά ανώριμου αφού με την δημοσίευση αυτή ταυτίζει έναν υποψήφιο που καμώνεται ότι είναι ανεξάρτητος σε φανατικό Νεοδημοκράτη. Εκτός αυτού, 
λένε οι πηγές μου, διαφώνησε ο Δελιόπουλος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, που είναι Πασόκ ο άνθρωπος και θα έπρεπε αφενός να κάνει την κάνει την καρδιά του πέτρα και να γίνει εθελοντής της ΝΔ και αφετέρου να πείθει τους ψηφοφόρους του ότι δεν έγινε Νεοδημοκράτης αλλά παραμένει Πασόκ. 
Διαφώνησε, έτσι με είπαν, και η δημοσίευση "κατέβηκε"; Θα δούμε.

Και αυτό το γεγονός που υπέπεσε στην αντίληψή μου προστιθέμενο στα καθημερινά λάθη που κάνει ο απερχόμενος Δήμαρχος καταδεικνύει ότι το καράβι ήδη έχει πέσει σε ύφαλο και βουλιάζει αύτανδρο με τον καπετάνιο Γκυρίνη να χορεύει στη σάλα με κοστούμι και γραβάτα. Τιτανικός μ΄ άλλα λόγια αλλά μην το του πείτε και μας πάθει τίποτα. Αφήστε τον...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνεις μάλλον ! Εδώ οι ανφάν γκατέ πασόκοι θα ψηφίσουν μονοκούκι νέα δημοκρατία και εσύ μας λες ο δελιόπουλος πως είναι πασόκος? Πασόκος βιτρίνα μπορεί , στην κάλπη ούτε μια στο εκατομμύριο . Μικρή κοινωνία είμαστε , ξερόμαστε . Για αυτό πρέπει να κρατάν κλειστό το στόμα οι πασόκοι που θέλουν μια ζωή την κουτάλα. Αντε γιατί απο λακαμίες χορτάσαμε με δαύτους.

Ανώνυμος είπε...

Ο δελιοπουλος πασοκ? Να εισαι καλα με εκανες και γελασα. Αμα ξαναπαρει το πασοκ 30% μπορει να ξαναγινει.Το πασοκ δεν πουλαει πια και ο δελιοπουλος ειναι με τα μαγαζια που πουλανε.

Ανώνυμος είπε...

Μοχλα λαθος πληροφορηση εχεις μεσα στον πανικο του κανει τα παντα να συσπειρωση τους δεξιους και ουτε δελιοπουλο υπολογιζει ουτε κανενα,ελα ομως η ανικανοτητα του δεν τον αφηνει.Η ιστορια εγραψε ο Μεγας Αποτυχημενος Δημαρχος δεν τον θελει κανεις ασχολειται μονο με ορους ποδοσφαιρικους και μεταγραφες και ξερεις τι συμβαινει εχεις εικονα καλη.Οταν τελειωσουνε η εκλογες θα υποστουνε διασυρμο αρκετοι απο τον ιδιο τον δημαρχο οπως το επραξε και παλιοτερος δημαρχος που ξερογλειφει τον σημερινο.Φυσικα και ο δελιοπουλος γνωριζει οτι δεν πιστευει στα ανεξαρτητα σχηματα ο Γκυρινης.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΝΔ ΑΣ ΦΥΓΕΙ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΕΛΙΚΑ ΝΔ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ?ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ .

Ανώνυμος είπε...

Ωραια δημοσιευση ομαδα εθελοντων της ΝΔ .Εθελοντες αιμοδοτες?Εθελοντες σε τι?Ισως στην ανοησια που ψηφιζουνε Παναγιωτη Γκυρινη?Ισως.Γκυρινη ποσες γελοιοτητες θα σκεφτεις ακομη εσυ και το επιτελειο σου.Συνεχισε εγω σε βρισκω για γελια οχι για κλαματα.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως καταλάθος το ανέβασε ο Δελιόπουλος ? Γιατί όπως λέει και η λαϊκή παροιμία , θέλει η ..να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Η επόμενη κυβέρνηση είναι η ΝΔ καλός ή κακός, οπότε είπε να ανεβάσει κάτι το παιδί.

Ανώνυμος είπε...

Ο δελιοπουλος ειπε σε στελεχος της Νεας Δημοκρατιας οτι θα ψηφισει Μητσοτακη. Ημουν παρων μαζι με αλλους τρεις

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον κόβει το μυαλό τον άνθρωπο ρε παιδιά τι να κάνουμε τώρα. Πάντως δεν νομίζω να του το επέβαλε ο Δελιόπουλος. Μάλλον τώρα θα βάλει όπως μαθαίνω μια καινούργια με φόντο το ΜΕΤΣΟΒΟ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στέφανε στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση φώναζες να ψηφίσουμε ΝΔ για να μην βγει ο σΦυριζα. Δίκιο πολύ είχες... Απλά μην το παίζεις ντεμέκ αριστερός. Ο πιο καλός ψηφοφόρος της ΝΔ είσαι εσύ. Εμείς οι δεξιοί ας πούμε δεν μας εκφράζει η ΝΔ.Θα ψηφίσουμε κάτι άλλο. Εσένα σε εκφράζει γιατί είναι σύμφωνη με τα συμφεροντά σου. Ας πέσει το κάδρο απο τον τοίχο ρε μόχλα. Ελεος με τους ντεμεκ πασοκους. Σαν τις κατσαρίδες είναι. Γλυτώνουν πάντα απο τον πυρηνικό πόλεμο. Ελεος με τα πασοκια γλύφτες.