Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Αντί να τους "τραβήξει το αφτί" ο Καλαϊτζίδης έδινε συγχαρητήρια- Ακόμα ένας αγροτικός σύλλογος στην Ημαθία!!!

Αρχικά βγάλανε μια ανακοίνωση και στη συνέχεια έκαναν την πρώτη τους επίσημη εθιμοτυπική επαφή με τον Νομάρχη Καλαϊτζίδη ο οποίος  μάλιστα τους έδωσε συγχαρητήρια για την κίνησή τους αντί να τους ρωτήσει "και γιατί δεν πήγατε στον υπάρχοντα σύλλογο; Γιατί διασπάτε τον κλάδο;". 
Αναφέρομαι στους νέους..... αγροτοσυνδικαλιστές που για τους δικούς τους λόγους αποφάσισαν να ιδρύσουν ακόμα έναν αγροτικό σύλλογο στην Ημαθία λες και ο νομός έχει λίγους και δεν μπορεί να καλύψει τη ...ζήτηση των αγροτών για συνδικαλισμό και αγώνες.

Η Ημαθία έχει έναν αγροτικό σύλλογο στη Βέροια. Δυο στην περιοχή της Νάουσας (ο ένας είναι αποκλειστικά με μέλη του ΚΚΕ) και πριν κάποια χρόνια συστάθηκε ακόμα ένας αγροτικός σύλλογος στην περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας.
Συνεπώς, ένας νομός των 130 χιλιάδων κατοίκων, δηλαδή πολύ μικρός, διαθέτει τέσσερις αγροτικούς συλλόγους και ήρθε να προστεθεί ακόμα ένας!!
Βέβαια, θα μπορούσε κανείς να σχολιάσει ότι ο συνδικαλισμός είναι ελεύθερος και κατοχυρωμένος από το σύνταγμα και θα έχει δίκιο. Ωστόσο το ερώτημα είναι αν η πολυδιάσπαση οφελεί ή όχι τον κλάδο.
Όποιος από τους συνδικαλιστές, νεόκοπους ή παλιούς το απαντήσει θα βοηθήσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: