Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ημερίδα με δέκα νοματαίους στο δημαρχείο!!! je m΄en fous μ΄ άλλα λόγια και η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ παραδίδει μαθήματα...

Η εικόνα που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός είναι τραγική. Ο δήμος Αλεξάνδρειας διοργάνωσε μια ημερίδα το πρωί της Πέμπτης και την παρακολούθησαν ούτε δέκα νοματαίοι. Αυτό σημαίνει ότι είτε το θέμα δεν.... ενδιαφέρει τους συμπολίτες είτε η διοργάνωση έπασχε οργανωτικά είτε η ημερίδα έγινε γιατί έπρεπε να γίνει.
Η ημερίδα έγινε στο δημαρχείο και παρουσιάστηκε το πρότζεκτ του «Ηλεκτρονικού Δημοτικού Παρατηρητηρίου Απασχόλησης και Θυρίδα Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αλεξάνδρειας».
Ο τίτλος βαρύγδουπος και όπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς από τη σύνθεση των ομιλητών η εταιρεία που ανέλαβε να "τρέξει" το πρόγραμμα αυτό έκανε μια δουλειά, πληρώθηκε γι αυτή και στις συμβατικές της υποχρεώσεις ήταν να την παρουσιάσει. Στο χέρι του δήμου ήταν να κινητοποιήσει τον κόσμο ώστε να λάβει γνώση του προγράμματος.
Όταν όμως η ημερίδα ορίζεται να γίνει στις 10 το πρωί είναι προφανές ότι η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας ουδόλως ενδιαφέρθηκε για την διάχυση αυτής της δυνατότητας προς τους δημότες για τους οποίους υποτίθεται ότι στήθηκε αυτό το πρόγραμμα.
Ακόμα ένα δείγμα ανεπάρκειας, ακόμα ένα δείγμα ζαμανφουτισμού, ακόμα ένα δείγμα της λογικής "άστο, δε βαριέσαι". 
Κρίμα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΕΔΩ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝΕ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ.ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΠΕΤΑΝΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.