Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Έργο ουσίας από Γκυρίνη- Ισαάκ: Η παιδική χαρά έγινε πάρκιγκ και χωματερή μαζί!!! 2 σε 1 --- Ακούστε αναλυτικό ρεπορτάζ στις 10πμ

Παντού το ίδιο χάλι. Δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του ράδιο Αβένα 97,7 φωτογραφίες ο Τ. Καμπάνης που αποτυπώνουν μια διαρκή πραγματικότητα, μια εγκατάλειψη, μια σιχαμάρα. Και η διοίκηση Γκυρίνη- Ισαάκ που νομίζει ότι παράγει έργο και μάλιστα σπουδαίο κοιμάται όρθια με τα μάτια ανοιχτά.


Στην ιστοσελίδα μπορείτε να δείτε πολλές φωτογραφίες από την παρατημένη παιδική χαρά που.... μετατράπηκε σε πάρκιγκ αγροτικών μηχανημάτων και σκουπιδότοπο και ο δήμος Αλεξάνδρειας ατενίζει το ...υπερπέραν.
Συντονιστείτε στις 10πμ στο ράδιο Αβένα 97,7fm και ακούστε αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα αυτό αλλά και για την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της καθαριότητας σε όλο το δήμο Αλεξάνδρειας.

Και κάτι τελευταίο. Όταν εντός του αστικού ιστού υπάρχουν ανεξέλεγκτες χωματερές, όταν στα όρια της πόλης της Αλεξάνδρειας έχουν συσσωρευτεί πάνω από πέντε χιλιάδες τόννοι σκουπίδια που είναι υγειονομική βόμβα τί άραγε περιμένει ο Εισαγγελέας και δεν παρεμβαίνει; Γιατί δεν καλεί σε εξέταση τους αρμόδιους να δώσουν απαντήσεις. Τι διάολο κάνει η αντιδημαρχία καθαριότητας; Η αντιδημαρχία κοινωνικής πολιτικής που έχει και τον τομέα της υγείας;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: