Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Αντί να πρωτοκολλήσει το έγγραφο Συρόπουλου αυτός πήγε τρέχοντας στο δήμαρχο- Τον επέπληξε ο σύμβουλος...

Γκυρίνης- Συρόπουλος σε
παλιές καλές στιγμές. Όταν
δεν είχε αναλάβει ακόμα
ο Ισαάκ.
Άκουσα στο ράδιο ΑΒΕΝΑ 977fm από τον δημοσιογράφο Καμπάνη ότι έγινε ένα μίνι επεισόδιο στο δημαρχείο προχτές όταν ο Δημ. Συρόπουλος πήγε να υποβάλλει την αίτηση- επιστολή με την οποία καθίσταται ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.
Ο Δ. Συρόπουλος πήγε στο αρμόδιο γραφείο και περίμενε να πάρει αριθμό πρωτοκόλλου του εγγράφου που κατέθεσε. Ωστόσο, όπως είπε ο δημοσιογράφος Καμπάνης, ο υπάλληλος αντί να κάνει την δουλειά του πήρε το έγγραφο και πήγε με βήμα ταχύ στο γραφείο του δημάρχου για να τον ενημερώσει.
Ο Συρόπουλος εκνευρίστηκε και.... επέπληξε τον υπάλληλο για την συμπεριφορά αυτή και δημιουργήθηκε μια μίνι ένταση στο γραφείο.

Τί δείχνει όλο αυτό το σκηνικό; Δώστε όποια ερμηνεία θέλετε. πληροφορίες που δεν είναι επιβεβαιωμένες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Γκυρίνης ενημέρωσε τον αρμόδιο επί της Παιδείας αντιδήμαρχο και αφού πήρε την έγκρισή του είπε στον υπάλληλο να ολοκληρώσει τη σχετική γραφειοκρατική διαδικασία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ανήκει στην ομάδα ρούφ του Γκυρίνη αυτός ο τύπος. Οσονούπω όμως και για άλλους λόγους θα επακολουθήσει και αυτός τους δρόμους χωρίς επιστροφή.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΥΤΟΣ?ΜΗΠΩΣ?