Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Σ. Κούγκας: Ο Μιχ. Χαλκίδης θα είναι ένας καλός δήμαρχος στην Αλεξάνδρεια

Πόσο πιο σαφής να γίνει; Το είπε καθαρά και ξάστερα ο Σάκης Κούγκας πριν από λίγο στη συνέντευξή του που ολοκληρώθηκε στο ράδιο Αβένα 97,7.
Δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο Π. Γκυρίνη. Θα ήθελε να είναι υποψήφιος δήμαρχος ο Φώτης Δημητριάδης διότι είναι ικανός και άξιος και έχει δείξει έργο τόσο στο δήμο Αλεξάνδρειας όσο και στον πρώην δήμο Πλατέος.
Θεωρεί ότι ο Μιχάλης Χαλκίδης θα είναι ένας..... καλός δήμαρχος για την Αλεξάνδρεια και ότι θα στηρίξει την υποψηφιότητά του όταν έρθει η ώρα.
Τόσο απλά και κατανοητά με πολλούς αποδέκτες και ενδιαφερόμενους. Το πλαίσιο τέθηκε, η ατζέντα άνοιξε και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.

Περισσότερα θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε σε επόμενες αναρτήσεις και να είστε σίγουροι ότι θα είναι άκρως ενδιαφέρονται τα όσα θα σας πω.... 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΓΚΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΑ ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΕ ΚΟΥΓΚΑ?ΤΕΛΙΚΑ Κ...... ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΛΥΓΑΡΙΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο Γκυρινης ας δωσει συγχαρητηρια στον Δριστα για την επιτυχια του.Αληθεια η δημοπρασια ποτε αρχιζει? Τον αγροτεμαχιων φυσικα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΓΚΑΣ ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΑΖΙ?ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΚΟΥΓΚΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΟΣΧΟΥ ΣΤΟ ΤΟΕΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ?ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΙΣΑΑΚ ΚΟΥΓΚΑΣ ΜΑΖΙ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΡΑΝΤΙΖΟΥΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μοσχο θα σε διοικει ο κουγκας και ο ισαακ ποσα θα αντεξεις για την ματαιοδοξια σου ακομα.Που να το φανταστεις οτι θα εισαι η ουρα του Κουγκα και του Ισαακ.Αντε καλη επιτυχια.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ 2019 ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΑΤΕ ΤΟ 2014 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.ΓΚΥΡΙΝΗ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΚΑ.ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΣΤΟΝ ΜΠΛΑΣΤΑΡΑ.ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ποιο εύκολο είναι να φέρει ο Κούγκας το Δριστά στο Χαλκίδη παρά ο Δριστάς τον Κούγκα στον Γκυρίνη.