Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Μέγας θρήνος στο δημαρχείο! Ράγισαν τα μάρμαρα!! Μεσίστια η σημαία του Δήμου με εντολή Γκυρίνη!!! Γιατί μας το΄κανες αυτό Ισαάκ; Γιατί; (τρολ)

Θρήνος, μέγας θρήνος από το πρωί στο δημαρχείο και στις δημοτικές υπηρεσίες που στεγάζονται εκτός του κεντρικού κτηρίου. Το κλάμα ανεβαίνει σε.....
ένταση ιδιαίτερα στη δομή Πρόνοιας, Αθλητισμού και Παιδείας, της δομής δηλαδή που είχε την πολιτική ευθύνη ο Ισαάκ Χαλκίδης ο αυτοτελής. Αρέσκονταν να αναφέρεται στο τμήμα του με τον τρόπο αυτό ο παραιτηθείς για πολλοστή φορά αντιδήμαρχος.
Ναι, οι φήμες επιβεβαιώνονται πανηγυρικά και η είδηση που έβγαλε πρώτος και κατ΄ αποκλειστικότητα ο Χ. Καφτεράνης είναι απολύτως έγκυρη. Ο εκ Μελίκης αντιδήμαρχος υπέβαλλε ακόμα μια παραίτηση (έχουμε χάσει το λογαριασμό) και όπως αναμένεται θα υποστηρίξει ότι έκανε μια ...τροποποίηση παραίτησης σ΄ αυτή που είχε υποβάλλει προ διμήνου και η οποία ...τροποποιούσε αυτή που ήδη έχει στο συρτάρι του ο δήμαρχος Γκυρίνης.
Το πρωί που έγινε βούκινο στο δημαρχείο και στις υπηρεσίες οι υπάλληλοι άρχισαν να βουρκώνουν. Τα χαρτομάντιλα του περιπτέρου που βρίσκεται κάτω από το δημαρχείο τελείωσαν και ένας εκ των ιδιοκτητών, ο Διονύσης που ήταν εκεί τηλεφώνησε για μαζική παραγγελία. Ένας ένας οι υπάλληλοι κατέβαιναν στο περίπτερο και ζητούσαν δακρυσμένοι χαρτομάντιλα και τσιγάρα. Πολλά τσιγάρα και καφέδες καταναλώθηκαν από το πρωί στο δημαρχείο. Κανείς δεν είχε όρεξη για δουλειά μόλις άκουσαν το δυσάρεστο νέο. Όλοι τους αναρωτιούνταν "και τώρα; Πως θα λειτουργήσουμε χωρίς το στιβαρό χέρι του αντιδημάρχου που τα ξέρει όλα;". Κανείς δε μπορούσε να δώσει απάντηση και η αβεβαιότητα μεγάλωνε. Όλοι τους ένιωθαν ανασφάλεια με την απουσία του.

Η στεναχώρια μεγάλωσε μόλις είδαν τον δήμαρχο Γκυρίνη να βγαίνει από το γραφείο του στο οποίο είχε πάει άγρια ξημερώματα. Ήταν με το κεφάλι σκυφτό και συνοφρυωμένος. Απόλυτη ησυχία επικράτησε στον όροφο και όλοι κρέμονταν από τα χείλη του μήπως και τους πει τίποτα. Ένας παλιός υπάλληλος, έμπειρος, έλεγε ότι σα να διέκρινε ένα ανθυπομειδίαμα στα χείλη του αλλά δεν το είδε κανείς άλλος.
Γύρω στις 9 το πρωί η γραμματέας του δημάρχου καλεί τον αρμόδιο υπάλληλο επί των σημαιοστολισμών και του δίνει ένα έγγραφο. Διαταγή του δημάρχου να ανέβει στη σκεπή, εκεί όπου βρίσκεται η σημαία του δήμου (όχι η ελληνική που βρίσκεται στο πεζοδρόμιο μπροστά από το κτήριο) και να την κατεβάσει μέχρι τη μέση. Η διαταγή έγραφε "μεσίστια" και χρειάστηκε μια μικρή επεξήγηση ο υπάλληλος για να καταλάβει τη γλώσσα της γραφειοκρατίας.

Είναι προφανές ότι η απώλεια είναι μεγάλη. Το κενό που αφήνει πίσω του ο πολυπράγμων και ικανότατος αντιδήμαρχος είναι τεράστιο και προσωπικά αμφιβάλω αν θα βρεθεί ισάξιος αντικαταστάτης του. Αμφιβάλω αν θα βρεθούν ενδιαφερόμενοι αν αναλάβουν το πόστο του διότι πολύ απλά θα σκέφτονται την σύγκριση και ούτε που θα τολμούν να μπουν στον ...πειρασμό.
Θέλω να πιστεύω ότι δήμαρχος Γκυρίνης σκεπτόμενος το κοινό καλό αλλά και το δικό του θα πρέπει να πασχίσει απεριόριστα, να πάει γονατιστός από το γήπεδο της Μελίκης μέχρι το καφενείο του Ισαάκ (της συζύγου του) και να τον εκλιπαρήσει να επιστρέψει πίσω στο δήμο....

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Επειγόντως να κληθούν ψυχολόγοι να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα για να μην έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλείται ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό με έκανες να γελάσω με τα χάλια τους ρε Μόχλα

Ανώνυμος είπε...

Πως σχολιάζουν την παραίτηση Χαλκίδη η ομάδα ρούφ ( αυτοί που υποκινούν συνάδελφο τους και υπογράφει ψεύτικες δηλώσεις του νόμου 1599/1986 άρθρο 8) και τα γνωστά παπαγαλάκια?? Το ακούσαμε και αυτό!!! Θα έκανε λένε ανασχηματισμό ο Γκυρίνης και τον Ισαάκ Χαλκίδη θα τον είχε εκτός, αλλά ο Χαλκίδης το κατάλαβε και για αυτό παραιτήθηκε. Καλό το παραμύθι αλλά για να γελάσουμε πρέπει να μας γαργαλίσουν!!!!! Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι τις παραίτησης όμως? Προσεχώς θα τους μάθουμε με λεπτομέρειες!!! Πάντως το Βέβαιο είναι ότι ο Γκυρίνης δεν θα μας αφήσει να πλήξουμε μέχρι το τέλος?? Τις θητείας του.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο 11:14 Ο ι πραγματικοί λόγοι τις παραίτησης πρέπει λόγοι τις παραίτησης, διότι τίποτα δεν μένει κρυφό κάτω από το ήλιο. Το να βάζουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί δεν είναι καιτο καλύτερο . Γιατί πολύ περίεργο είναι ένας υδρονομέας που τόσα χρόνια είναι καλός και επαναπροσλαμβάνεται ξαφνικά γίνεται ανεπιθύμητος . Μήπως λέω μήπως έκανε καλά την δουλειά του και αυτό ενοχλούσε κάποιους? Τώρα όσο για τους ρούφ αυτό είναι γνωστό. Όμως να ξέρουν πως την ρουφιανιά πολύ αγάπησαν τους ρουφιάνους και τις ρουφιανιές Κ Α Ν Ε Ι Σ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να μας πει κάποιος ποια είναι αυτή η ομάδα Ρουφ και τόση δύναμη έχει???Γιατί πολύ συζήτηση γίνεται!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλό το κείμενο αγαπητέ Χάρη. Με έκανε να χαμογελάσω με τα χάλια μας και με όλους αυτούς τους κυρίους που διοικούν και καθορίζουν τις τύχες μας δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα να βγάλει επιστολή ο Σάκης; Ακόμα γράφει; Αρε Γκυρίνη μεγάλε με τα ωραία σου