Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται - Πήραν πινακίδες από ΙΧ έξω από το Δημαρχείο και ο δήμαρχος Γκυρίνης περί άλλων τυρβάζει!!!

Νέο επεισόδιο στο θέατρο του παραλόγου έξω από το Δημαρχείο. Πήραν τις πινακίδες από υποψήφιο εργάτη στα οχτάμηνα της καθαριότητας. Και ο δήμαρχος κάνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα
Το περιστατικό έγινε προχτές Τρίτη το μεσημέρι γύρω στις 12. Ένας Ημαθιώτης και πιο..... συγκεκριμένα από το Μακροχώρι φτάνει στην Αλεξάνδρεια και παρκάρει έξω από το δημαρχείο. Είχε κάνει αίτηση ο συγκεκριμένος για να πιάσει δουλειά στα οχτάμηνα στην καθαριότητα. Ανεβαίνει στο δημαρχείο και μετά από ένα δεκάλεπτο κατεβαίνει και βρίσκεται προ εκπλήξεως. Του είχαν πάρει τις πινακίδες του ΙΧ του οι τροχαίοι του ΑΤ Αλεξάνδρειας.
Είναι προφανές ότι το εν λόγω θέμα είναι όχι μόνο σοβαρό αλλά χρήζει άμεσης αντιμετώπισης από την πλευρά του δήμου Αλεξάνδρειας η οποία συστηματικά αποφεύγει να ασχοληθεί λες και ζει στο ...Κολοκοτρονίτσι!
Στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου που αρχίζει από τη γωνία του δημαρχείου ως τα φανάρια της Δωδώνης  δεν υπάρχει καμιά απαγορευτική πινακίδα. Ουδείς μπορεί να γνωρίζει αν επιτρέπεται ή απαγορεύεται η στάση ή στάθμευση και αυτό που γίνεται είναι η αποθέωση του παραλόγου και επιτέλους η διοίκηση του δήμου πρέπει να αντιδράσει και να βάλει τέλος σ΄ αυτό το πράγμα.
Δεν είναι δυνατό, δεν είναι λογικό να συμβαίνουν τέτοια πράγματα και όχι μόνο στο συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου αλλά και ευρύτερα όπου σημειώθηκαν περιστατικά με κλήσεις και μάλιστα τσουχτερές από αστυνομικούς που έγραψαν ΙΧ που ήταν παρκαρισμένα σε γωνίες για παράδειγμα....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σέβομαι απόλυτα τα όργανα τις τάξεως . Όμως το συγκεκριμένο περιστατικό τις αφαίρεσης πινακίδων, όπως και η προ ημερών βεβαίωση παραβάσεων στην συγκεκριμένη οδό μου δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά. Εάν η δημοτική αρχή δεν είναι ικανή για να ρυθμίσει τα του οίκου τις ο πολίτης δεν φέρνει καμία ευθύνη. Απορώ πως σε ένα χώρο που δεν υπάρχει καμία ενδεικτική πινακίδα βεβαιώνονται παραβάσεις. Ο Δήμος έχει υποχρέωση να τοποθετείση άμεσα ενδεικτικές πινακίδες και ο Κύριος Διοικητή του Αστυνομικού τμήματος να πράξει τα δέοντα προς τους εφισταμένους του για να παρατηρούνται αυτά κωμικοτραγικά περιστατικά.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ , ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΟΡΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ , ΓΙΑΤΙ
ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ;;;;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΑ;;;;
Ή ΙΣΧΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ Ή ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ!!!