Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

VIDEO- Ξανά υποψήφιος το ΄19 ο Γκυρίνης και ποιοι πήγαν για πικρό καφέ;

Στο ράδιο AVENA 97,7fm μίλησε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας με αφορμή την συμπλήρωση τριών χρόνων από την εκλογική νίκη στις δημοτικές εκλογές του 2014. Ήταν τότε που ο Παναγιώτης Γκυρίνης αναδεικνύονταν νικητής επί του Φ. Δημητριάδη σηματοδοτώντας την αλλαγή σελίδας στα......
αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου.
Ο Γκυρίνης κατάφερε και συγκρότησε έναν συνδυασμό που πλαισίωσαν άτομα προερχόμενα από πολλούς πολιτικούς χώρους δείχνοντας στην πράξη το ανεξάρτητο του εγχειρήματος χωρίς την υποχρέωση κανενός να απαρνηθεί την κομματική του ταυτότητα.
Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας μιλώντας στον Τ. Καμπάνη προχώρησε σε αξιολόγηση του έργου της διοίκησής του χαρακτηρίζοντάς το ως αξιόλογο και σε συνδυασμό με την δύσκολη οικονομική κατάσταση γίνεται ακόμα πιο σπουδαίο. 
Είπε ότι ο εξορθολογισμός των οικονομικών δεδομένων του δήμου, η εξυγείανση του δημοτικού ταμείου, η αναμόρφωση της υπηρεσίας, η ολοκλήρωση του Πνευματικού Κέντρου κλπ κλπ είναι ορισμένα από τα σπουδαία πράγματα που έχουν γίνει και έχουν γίνει με σκληρή δουλειά και συνεχή πολιτική επίβλεψη.

Τέλος, ο δήμαρχος ξεκαθάρισε αυτό που όλοι γνωρίζουμε και έχω γράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του 2019. Προφανώς όλοι οι εν δυνάμει αντίπαλοί του και οι κρυφοί εχθροί του το γνωρίζουν αλλά σήμερα που το ακούνε επίσημα θα στεναχώρηθηκαν λίγο.
Γιατί, όλοι αυτοί που συναπαρτίζουν τον κύκλο των ανοήτων που νομίζουν ότι έφτασε η ώρα να γίνουν κάποιοι στην περιοχή ονειρεύονται σενάρια και αναζητούν θύματα να τα βάλουν μπροστά αφενός να στηθεί το σενάριο και αφετέρου να τσεπώσουν κάνα κατοστάρικο όπως έκαναν στο παρελθόν με τον δυστυχή από την Αγ. Τριάδα....
Βέβαια, δεν αποκλείω την πιθανότητα να προκλήθηκε και κάποια στεναχώρια και σε άλλα στρατόπεδα που φιλοδοξούν να γίνουν χαλίφηδες πλην όμως θα πρέπει να είναι έτοιμοι και προετοιμασμένοι για όλα. Μα, για όλα για όλα
Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Υποψήφιος μπορεί να είναι. Δήμαρχος δεν θα είναι. Πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να κάνεις απολογισμό τις τριετίας σου και να λές ότι έκανες έργο. Το μόνο καλό που έκανες Δήμαρχε είναι ότι σε πήραν πρέφα πολύ νωρίς οι πολίτες και θα σε στείλουν σε συνταξιοδότηση.