Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Εντεταλμένοι Καρατζιούλα- Τεληγιαννίδης / ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;


Προ ημερών ο Περιφερειάρχης όρισε ως εντεταλμένους τους δυο συμβούλους του στην Ημαθία, τον Θεοφ. Τεληγιαννίδη και τη Νίκη Καρατζιούλα. Ο πρώτος έχει αντικείμενο τον τομέα της Γεωργίας και η δεύτερη τον τομέα της Υγείας και Μεταφορών.

Τι είναι όμως οι..... εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι; Ο περιφερειάρχης όπως και ο εκάστοτε δήμαρχος έχει την εκ του νόμου δυνατότητα να εκχωρήσει απευθείας σε έναν σύμβουλο αρμοδιόητες με δικαίωμα υπογραφής έστω και αν αυτές ασκούνται από τον καθ ύλην αρμόδιο αντιδήμαρχο ή στην προκειμένη περίπτωση τον Νομάρχη. Αυτό γίνεται για να συμμετέχουν αφενός πιο πολλοί στο διοικητικό σχήμα και αφετέρου να προχωράει με πιο γοργούς ρυθμούς η πολιτική δουλειά.

Η ανακοίνωση του ορισμού των δυο συμβούλων της Ημαθίας παρακίνησε τον Αγροτικό Σύλλογο Βέροιας να συγχαρεί τον κ. Τεληγιαννίδη δεδομένου ότι αναλαμβάνει τον τομέα που τους ενδιαφέρει εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Η ανακοίνωση του ΑΣ Βέροιας είναι:

Σαν Αγροτικος Συλλογος Γεωργων Βεροιας χεραιτίζουμε  τον Ορισμο του περιφερειακου Συμβούλου Θεόφιλου Τεληγιαννίδη ως εντεταλμένου Αγροτικης Ανάπτυξης και Αναπτυξης  στην Αντιπεριφέρεια Ημαθίας και ευελπιστουμε να ευοδοθούν οι προσπάθειες του στον Αγροτικο χώρο που τοσο πολύ έχει ανάγκη από στήριξη ξκαι αναπτυξιακή προοπτική. 
Ο Θεόφιλος Τεληγιαννίδης βρεθηκε στο πλευρό του Αγροτικου μας Συλλογου σε κάθε του προσπάθεια. 
Ελπίζουμε από τα νέα του καθήκοντα να βρεθει και δίπλα σε κάθε νεα αγροτικη Αναπτυξιακη προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: