Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Το μήνυμα - Τ. Τασιόπουλος

του Τ. Τασιόπουλου*
καταντήσει κούφια λόγια και οι στρατηγικές κινήσεις γίνονται μόνον για εντυπωσιασμό.
ΥΓ3. ΄Έτσι και αλλιώς οι εκλογές που θα γίνουν συντομότατα αν δεν υπάρξει συμφωνία  θα έχουν επίσης μεταβατικό χαρακτήρα, καθώς τα τρία συγκυβερνώντα κομμάτια (ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣενεχόμενοι του ΠΑΣΟΚ και ακροδεξιοί του Καμμένου) θα βρεθούν στα τρία σημεία του ορίζοντα.


*πρώην δήμαρχος Αντιγονιδών, πρώην δημοτικός σύμβουλος Αλεξάνδρειας, συνταξιούχος εκπαιδευτικός

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρεις παρατηρησεις :
Η σημερινή αριστερά, ως συνεταίρος του Καμμένου,
Mα εσυ μιλας χειροτερα και απο τον καμμενο. Στην αρχη για τον κασιδιαρη σε περασα.


Αν το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που γίνεται στις αρχές Ιούνη στην Αθήνα διαλέξει τις σωστές αποφάσεις και όχι την κομματική νομενκλατούρα τότε έχει τράτο, αλλιώς θα καταντήσει ένας αναξιόπιστος για κάποιους και ένας διασκεδαστικός για άλλους φορέας.

Ακομη λαχταρας το πασοκ πασοκοκρατουμενε.

Σωστή η απόφαση Βενιζέλου να αποσυρθεί. Ως πολιτικό κεφάλαιο η χώρα μετά από χρόνια θα τον αναζητήσει.

Ο μονος που θα τον αναζητησει ειναι οι πασοκοβολεμενοι πασοκοι σαν κιο εσενα.

Γερασες και μυαλο δεν εβαλες. Κανε στην παντα και ασε νεα μυαλα, εστω και απο το πασοκ να μπουν μπροστα. Η λεξη αφηνω στην νεολαια τα ηνια δεν ειναι κακη. Κακο ειναι οτι εισαι ενας συνταξιουχος με καλο μισθο και λες οτι γουσταρεις , αλλα ο μισθος καθε μια του μηνος ειναι μεσα. Αμα σε κοψουν 1 μισθο τοτε να σε δω. Γραφεις βερεσε και εκθετεις τον ευατο σου. Μην γραφεις για να εχεις αρνητικα σχολια. Εαν εχεις να πεις κατι χρησιμο για την νεολαιο καντο. Αλλιως τραβα μαζευε ραδικια.

Ανώνυμος είπε...

Αυτί είναι το @αμημένο κακό της αριστεράς. Ανταρσίες, αριστερές πλατφόρμες και πάει λέγοντας. Δλδ ρε συ μοχλα, ο ανταρσύα στηρίζει πασόκ! Πάμε καλά. Και το παίζεις ανταρσύας με πασοκ μεριά. Ρε πας καλά? Ο τύπος αυτά που γράφει δείχνει να έχει κενά νοημοσύνης. Και εσυ τι το παίζεις? Την ντεμεκ αριστερά? Μετά είναι λακαμάδες οι Ελληνες που θα φτάσουν την χρυση αυγη 2ο κόμμα. Αρε ύπνου του δικαίου που έχετε εκει στον ντεμέκ ανταρσυα.