Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Τί γίνεται ρε παιδιά στον ΣΥΡΙΖΑ Αλεξάνδρειας; Θα έρθει ή όχι η ΔΕΗ στην Αλεξάνδρεια; Το γραφείο "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"

Πέρασαν οι πρώτες 100 μέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ και ορισμένα αυτονόητα και πολλάκις υπεσχημένα όχι μόνο δεν έγιναν αλλά πλέον ούτε..... αναφέρονται από τα κομματικά και πολιτικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος. Ούτε και από κείνους που περπάτησαν, φώναξαν, διεκδίκησαν όταν ήταν στην αντιπολίτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ πάσχιζε να γίνει κυβέρνηση για να αποκαταστήσει τα ελάχιστα.
Και γίνομαι πιο σαφής. Αναφέρομαι στην ΔΕΗ Αλεξάνδρειας που πλέον έχει γίνει οριστικό παρελθόν, αποτελεί μια πικρή ανάμνηση ακόμα μιας δημόσιας υπηρεσίας που έκλεισε στην Αλεξάνδρεια και πλέον λειτουργεί μόνο στην Βέροια.

Τόσο το τμήμα εξυπηρέτησης του κοινού αναφορικά με τις εξοφλήσεις λογαριασμών, διακανονισμών κλπ όσο και το τεχνικό τμήμα έκλεισαν και το κτήριο που βλέπετε έβαλε την γνωστή πινακίδα ο ιδιοκτήτης του ότι το νοικιάζει. Πληροφορήθηκε ο άνθρωπος ότι δεν πρόκειται να υλοποιηθεί η δέσμευση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ της Ημαθίας ότι θα αποκατασταθεί η προτεραία κατάσταση στην ΔΕΗ και πήρε το πήρε απόφαση.
Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει και απευθύνεται προς τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και αναμένουμε απάντηση:
Έχουν σκεφτεί ότι πρέπει να λειτουργήσουν, να ενεργήσουν, να απαιτήσουν, να φωνάξουν ώστε να γίνουν πράξη τα ελάχιστα; Να γίνουν πράξη τα αυτονόητα; Έχουν κατά νου ότι η ΔΕΗ πρέπει να επαναλειτουργήσει σε πλήρη σύνθεση στην Αλεξάνδρεια; Έχουν κατά νου ότι πρέπει να επανέλθει το Τμήμα Βλαβών στην πόλη;

Και αν τα έχουν όλα αυτά κατά νου ας μας πουν αναλυτικά τί έκαναν, τί ανταπόκριση βρήκαν, τί σκέφτονται να κάνουν στο άμεσο μέλλον. Και να μη βγει να πει κανείς ότι πρέπει το θέμα να το δει ο Λαφαζάνης που είναι αρμόδιος γιατί θα γίνει ρεζίλι. Μην πει κανείς ότι θα πρέπει να ασχοληθεί ο Υπουργός για το αν θα ξανανοίξουν τα καταστήματα στις πόλεις που έκλεισαν, ότι θα πρέπει να ασχοληθεί ο Υπουργός για να εκδιωχτούν οι προϊστάμενοι της ΔΕΗ σε κάθε νομό που φέρθηκαν τα προηγούμενα μνημονιακά χρόνια με αναλγησία και έκοβαν το ρεύμα σε φτωχούς και ανήμπορους συμπολίτες...

Οι Αριστερά σύντροφοι δεν είναι λόγια, είναι πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: