Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Συνεδριάζει την Δευτέρα στις 8μμ το δημοτικό συμβούλιο Αλεξάνδρειας

τριάντα τέσσερα (34) θέματα ημερησίας διάταξης. 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κ Προεδρε συγχαρητηρια τα 27 θεματα τα εκανες 34. Το τεχνικο σας προγραμμα ε1ναι νεκρο. ο κ Δημαρχος ποτε θα κατεβει στην ΑΘΗΝΑ για να επιλυσει θεματα και να ενταξει εργα στο ΕΠΕΡΑ. Εχει ετοιμες και ωριμες μελετες. Τιποτα δεν εχετε. Η Αντιπολιτευση ποτε θα αρχισει να αντιπολιτευται. ο κ Δημητριαδης γιατι δεν παραιτειται. Η κ Μοσχοπουλου τι καθεται στα εδρανα του Προεδρειου. ο κ Ναλμπαντης ποτε δεν ειχε ανεβει στο Προεδρειο. Ποτε θα λυθει η γλωσσα της κ Μοσχοπουλου. Θελει να γινει και Αρχηγος. Μονο ο κ παρασχου ειναι ο καταλληλοτερος για Αρχηγος. Δεν μας λεει γιατι παραιτηθηκε απο την οικονομικη επιτροπη. φοβηθηκε τις ευθυνες, ισα-ισα μεχρι τωρα απεδειξε το αντιθετο. ο κ Παρασχου ειναι μονο για να δημιουργει προβληματα. Ειναι επικινδυνος Μεχρι τωρα ποτε δεν εκανε Διοικιση. Ουτε ο Θεος τον θελει Οπου παει η παραταξη του χανει. Διωξτε τον για να γλιτωσετε. Περιμενω τον νεο Αρχηγο κ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

κ Προεδρε υπαρχει μια πληροφορια οτι δυο Προεδροι, ενας προεδρος τοπικης κοινοτητας της ενοτητας Μελικης και ενας προεδρος Δημοτικης ενοτητας, εχει ασκηθει ποινικη διωξη για κακουργηματαμ που εχουν τελεσει και συμφωνα με τον νομο 3852\2010- αρθρο 236 παραγ 2α, πρεπει αμεσα να εκπεσουν των αξιωματων τους. Υπευθυνος προς τουτο για να κινηθουν οι διαδικασιες εισθε εσεις κ Προεδρε του Δημοτικου Συμβουλιου. Κινδυνευτε να πατε για παραβαση καθηκοντος. Προσεξετε γιατι η θεση σας δεν ειναι μονο να καμαρωνετε στο Προεδρειο. Ανοιξετε και κανενα ΝΟΜΟ. Αλλοιμονο σας.

Ανώνυμος είπε...

ότι σχολιαζουν στα σαιτ είναι ολοι δημοτικοι συμβουλοι και από διοικηση και αντιπολιτευση και αν πιουν και μια γραπα που είναι τις μοδασ αλοιμονο αλλα δεν ξερουν να διοικουν ουτε τα σκουπίδια στο νησελι και δυο αδεσποτα μην το κοβεισ χαρουλη