Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Εκδήλωση για δίκη «Χρυσής Αυγής" στη Νάουσα με τον Κ. Παπαδάκη

Το Σάββατο 7 Μάρτη ώρα 7 μ.μ. η «Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία» πραγματοποιεί ανοιχτή συζήτηση με θέμα τη δίκη της «Χρυσής Αυγής» στο αυτοδιαχειριζόμενο στέκι «ΠΙΘΑΡΙ», απέναντι από την πρώην Αγροτική Τράπεζα. 

Η εγκληματική συμμορία για...
χρόνια βιαιοπραγούσε ενάντια σε αριστερούς, μετανάστες, συνδικαλιστές κ.λ.π. Η υποστήριξη που της παρείχαν κεφάλαιο, κρατικοί θεσμοί, ΜΜΕ, η ιστορική λήθη και η τρομοκρατία των ταγμάτων εφόδου, αλλά κυρίως η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση με επίκεντρο την Ελλάδα της τρόικας και των μνημονίων, της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, συνέβαλαν στην εξάπλωση της ναζιστικής οργάνωσης σε υπολογίσιμη κοινοβουλευτική δύναμη.  

Η δολοφονία Λουκμάν, μετά Παύλου Φύσσα, οι επιθέσεις στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, η ανάπτυξη του αντιφασιστικού κινήματος, ανάγκασαν την τότε κυβέρνηση να προχωρήσει σε συλλήψεις.  

Η εκδίκαση της υπόθεσης, με το πολυσέλιδο κατηγορητήριο, θα αποδείξει την αναγκαιότητα της έντασης της αντιφασιστικής δράσης διότι ο ρατσισμός και ο ναζισμός συνεχίζουν να υφίστανται και να είναι απειλή για την Δημοκρατία.  

Στην εκδήλωση συμμετέχει ο Κώστας Παπαδάκης, δικηγόρος, συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη, σε μια γόνιμη ανοιχτή συζήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: