Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Αφήνουν τον Βένιο να κάνει κριτική και να το παίζει ..ηγέτης / Η διοίκηση Γκυρίνη οφείλει να πάρει πρωτοβουλίες και να πει την αλήθεια στον κόσμο της Μελίκης

Καμάρωνε και έδινε συνεντεύξεις ενώ πίσω του έσκαβαν τη γούρνα. 
Αυτό το σόου που έστησαν με τον Δημητριάδη κοστίζει 
στον δήμο 200 χιλιάρικα περίπου αφού ο εργολάβος έφυγε 
και έμεινε η ...γούρνα!
κομμάτι του δικτύου έχει απενταχτεί και το κομμάτι της κατασκευής του Βιολογικού Καθαρισμού έχει «παγώσει». Και ως γνωστόν, το σύνολο του έργου έχει κολλήσει και δεν προχωράει εδώ και μήνες και παρ΄ όλα αυτά θα καταβάλλει ο δήμος γύρω στα 200 χιλιάρικα στον εργολάβο που πήρε το έργο. Και θα πληρώσει εξ αιτίας της απαράδεκτης και καταδικαστέας απόφασης της διοίκησης Δημητριάδη – Βενιόπουλου να προχωρήσουν στην δημοπρασία γνωρίζοντας ότι έχουν μια μελέτη εντελώς απαράδεκτη, μια μελέτη που αν εφαρμόζονταν κατά γράμμα θα έπρεπε το δίκτυο να γίνει ….εναέρια.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γεγονος οτι η Δκση Δημητριαδη απετυχε και γι αυτο ο κοσμοσ εξελεξε τον κ Γκιρυνη. Δυστυχως ομως ο κ Γκυρινης και η παρεα του αποδεικνυ0νται πολυ λιγοι. Κανενας τους δεν ξεχωριζει. Ολοι τους ειναι μετριοτητες. Αυτη την στιγμη δεν υπαρχει σε εξελιξη κανενα εργο. Προκαλω τον κ Δημαρχο να μας πει ενα εργο. Προκαλω να μας πει τι ενεργειες εχει κανει για να ενταξει ενα εργο σε ευρωπαικο προγραμμα. Η τεχνικη υπηρεσια,ντρεπομαι που το λεω, ειναι νεκρη. Δεν υπαρχει καμμια ωριμη μελετη για κανενα εργο. Βεβαια αυτη την στιγμη στο Δημο δεν υπαρχει και αντιπολιτευση. Καλο θα ειναι ο κ Δημητριαδησ να αποχωρησει καθως και οι κ Κουγκας,Βασιλοπουλος,Παπαδοπουλος,Διακοπουλος και να ελθουν οι αναπληρωματικοι. Να υπαρξει νεος επικεφαλης της παραταξης για να γινει σωστη αντιπολιτευση. Διοτι οι της Δκσης μονο ετσι μπορει να συνελθουν και να δουλεψουν. Διαφορετικα δεν βλεπω προκοπη στον Δημο.

Ανώνυμος είπε...

Όσο η παρούσα Διοίκηση εξακολουθεί να πετά αετό και να μην φέρνει σε ειδική συνεδρίαση όχι μόνο αυτό το θέμα αλλά και ένα σωρό άλλα προβλήματα που έχουν εντοπισθεί από θέματα κακοδιαχείρισης , η αμέλειας, η σκοπούμενης αμέλειας, τότε ο κάθε Βενιόπουλος θα βγαίνει και θα λέει τι κάθε είδους ανοησία και θα παραπλανεί τον κόσμο που παρακολουθεί τις συνεδριάσεις του Δημοτικού συμβουλίου. ΕΝΩ ο συγκεκριμένος κύριος θα έπρεπε να ντρέπεται για τα πεπραγμένα τις Μελίκης, βγαίνει και το παίζει τιμητής!!! Τόσο θράσος έχει ο τύπος!!! Άς μας πεί τι έγινε με την φωτιά στο Δημαρχείο τις Μελίκης όταν επρόκειτο να έρθουν οι ελεγκτές τις Δημόσιας Διοίκησης? Ποιο είναι το πόρισμα τις δήθεν ΕΔΕ που είχε πει ο Δημητριάδης? Να μας πει ποιος έκανε την διαδημοτική Μελέτη αποχέτευσης μεταξύ Μελίκης- Βεργίνας- παλατίτσια? Ποιος την υπέγραψε .πόσο κόστισε, ποια βαθμολογία πείρε? Και τέλος που βρίσκεται σήμερα? Ποιος έκανε την μελέτη τις αποχέτευσης ΜΟΝΟ για την Μελίκη ,ενώ η προηγούμενη ήταν για όλο το Δήμο Μελίκης? Ποιος θα πληρώσει τον εργολάβο που δικαιώθηκε για την λανθασμένη μελέτη? Αυτά και ένα σωρό άλλα θα πρέπει να απαντήσει ο ξερόλας Βενιόπουλος!! Αλλά και η Διοίκηση πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση τις και να μην το παίζει Πόντιος Πιλάτος. Υποσχέθηκε κάθαρση, διαφάνεια, ενημέρωση, γενικές συνελεύσεις, ακόμη δεν είδαμε τίποτε!! Ως πότε όμως θα τους καλύπτουν?

Ανώνυμος είπε...

Στο χθεσινο Δημοτικο Συμβουλιο ο κΑλεξοπουλος αναφερθηκε για τα ανεισπρακτα των παρελθοντων ετων. Ειπε οτι θα κινισει διαδικασιες για να τα εισπραξει καθοτι ελαβε εγγραφο απο το Ελεγκτικο Συνεδριο και τον εγκαλει γιατι ο Δημος εχει τοσα ανεισπρακτα.Καταρχας ο κ Αλεξοπουλος ειναι πολυ νεος στην Αυτοδιοικιση και δικαιλογειται να εχει πανικοβληθει. Το ελεγκτικο Συνεδριο στελνει παντα τετοια εγγραφα προς τους Δημους για να τους πιεσει να εισπραξουν τα ανεισπρακτα. Το Ελληνικο Δημοσιο εχει να εισπραξει 77 Δισεκατομμυρια. Ο κ αλεξοπουλος καλα θα κανει να ρωταει και κανενα που γνωριζει. Δεν γνωριζει απο Δκση. 25 ΧΡΟΝΙα στην εφορια στο τμημα οχηματων ηταν. Πρωτη φορα διαβαζει τετοια εγγραφα. Βεβαια γιατι δεν ρωταει τονκ κ Δημαρχο που τα ξερει ολα καθοτι Πανεπιστημιακος. κ Αλεξοπουλε και αλλοι προσπαθησαν πριν απο σενα. Θα μεινεις με τον νομο .Ο κοσμοσ δεν σε ψηφισε γι αυτο. Εσυ οταν ησουν στην εφορια γιατι ειχες Ασφαλειες. ηταν τιμιο και ηθικο.
Εαν κΑλεξοπουλε εισαι τοσο ευφθυνοφοβος να συκωθεις να φυγεις .Εαν ησουν καλος θα εμεινες και στο τοπος σου. Εαν εχεις κοτσια εδω και τωρα να αναρτησεις το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ το δικο σου.της γυναικας σου και των παιδιων σου. Και ακομη οταν υποβαλεις παραιτηση, να μην την παιρνεις πισω. Να δουμε ποσα θα εισπραξεις και ποσους θα πας στη Δικαιοσυνη. Εισαι τσαμπα μαγκας απο τα τρικαλλα τα δυο στενα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΥΧΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΞΕΡΟΛΑΣ,
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΥΠΙΚΟΙΥ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΕΛΕΥΟΝΤΑΙ ΧΩΡΑΦΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μια απάντηση στον πονεμένο ανώνυμο 4: 34. Φίλε μπέρδεψες τον ναύτη με τον καντηλανάφτη. Πρέπει να ανήκεις σε αυτούς που ότι δεν φτάνει η αλεπού τα κάνη κρεμαστάρια!!! Επομένως Α) Είσαι από αυτούς που χρωστάνε στο Δήμο και σε πόνεσε η τοποθέτηση του Αλεξόπουλου, Β) Είσαι από αυτούς που πόνεσαν που άλλαξε η Δημοτική Αρχή με την συμμετοχή του Αλεξόπουλου, και τώρα δεν υπάρχουν μαμουνιές. Διαλέγεις και παίρνεις. Αλλιώς πώς να εξηγήσω τους βλακώδεις συνειρμού σου . Όποιος χρωστά στο Δήμο , η στο Κράτος θα πρέπει να πληρώνει εφόσον τόσο από το Δήμο όσο και από το Κράτος ο κάθε πολίτης έχει απαιτήσεις ανταποδοτικότητας. Οι δικοί μας, και οι άλλοι τέρμα με αυτή την Διοίκηση. Δημοκρατία έχουμε ο κόσμος ψήφισε κάνε υπομονή πέντε χρόνια και βλέπουμε. Αν κατάλαβες καλά, το Ελεγκτικό έστειλε κατάσταση οφειλετών του Δήμου για τα έτη 2011, 2012, 2013 και ζητά εξήγηση για την προηγούμενη Διοίκηση και όχι για την σημερινή. Επομένως για κάποιους άλλους χτυπά η καμπάνα και όχι για τον Αλεξόπουλο και την σημερινή Διοίκηση. Τώρα επειδή τυγχάνει να γνωρίζω τον Αλεξόπουλου, όπως και 2300 συμπολίτες που τον ψήφησαν, έχω να σου πω πως μόνο ευθυνόφοβος δεν είναι!! Μάγκας ναι είναι!! Τζάμπα μάγκας όμως θα ψάξεις κάπου αλλού όχι σε αυτόν. Όσο για το πόθεν έσχες, επειδή είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ ενημερώνω ότι ως εφοριακός αλλά και ως Αντιδήμαρχος το κάνη κάθε χρονιά, μπορείς να ψάξεις αν σε κόβει το μυαλό να το βρεις. Όσο για το νόμιμο και το ηθικό, να το πεις στους προηγούμενους, καταλαβένης τι σου λέω? Τώρα για την τζάμπα μαγκιά σου ότι ο Δήμαρχος είναι Πανεπιστημιακός , μόνο τρείς λέξεις έχω να σου πω: ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ τους ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ!!! Φιλάκια

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΗΚΕ Ο Κ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΓΩΝΩΡΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΤΑ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.
ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΜΑΘΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΡΚΩΤΟΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΩΝ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Γκυρίνη, Αλεξόπουλε βγάλτε τους στην σέντρα δεν καταλαβαίνουν αυτοί από ευγένειες .

Ανώνυμος είπε...

Στο Μαραθώνα Αττικής που είναι Δήμαρχος ο Ηλίας Ψινάκης, πήρε φωτιά το Δημαρχείο. Την ίδια μέρα το πρωί είχε παραδοθεί το πόρισμα των Ελεγκτών τις Δημόσιας Διοίκησης από τον κ Ρακιτζή. Σας θυμίζει κάτι αυτό?

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να αναφερθω στην απαραδεκτη συμπεριφορα του Προεδρου του Δημοτικου Συμβουλιου κ Μπρουσκελη. Η συμπεριφορα του προς τους Δημοτικους Συμβουλους ειναι αχαρακτηριστη. Υψωνει τον τονο της φωνης του, δεν δυνει τον λογο κλπ. Στο προχθεσινο Συμβουλιο μιλησε πολυ ασχημα σε συμβουλο της Συμπολιτευσης τον κ Συροπουλο και εκανε πολυ ασχημη εντυπωση στο ακροατηριο. Καλα θα κανει να σεβεται τους συναδελφους του και να μην δημιουργει εντασεις. Ας περιορισθει στα καθηκοντα του. Ας μας πει τα πρακτικα των συνεδριασεν ποτε θα τα απομαγνητοφωνησει. Η παραλειψη αυτη ειναι πειθαρχικο παραπτωμα και τιμωρειται με ΑΡΓΙΑ . Ας προσεξει λοιπον ο κ προεδρος. Επισης αν δεν κανω λαθος ειναι γιατρος και καταδεχεται και παιρνει αντιμισθια 500ε, ενω θα επρεπε να τα δινει στο κοινωνικο παντοπωλειο. Αυτα κ προεδρε και εκτιμω οτι θα γινεις καλυτερος.