Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Αιμοδοσία στην Μελίκη μετ΄ εμποδίων / Ανακοίνωση του συλλόγου

Την Κυριακή 8/2/15 πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Μελίκης η 58η Εθελοντική Αιμοδοσία και η κοπή της Βασιλόπιτας μας για το 2015 με την....
παρουσία του Αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Ν. Σαρακατσιάνου, του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης Αλ. Ακριτίδη, της Προέδρου του Σ.Ε.Α Ν. Νικομήδειας «Η ΑΓΑΠΗ» Ευτ. Καδόγλου και πάνω από 60 εθελοντών αιμοδοτών. 

Όσον αφορά την αιμοδοσία οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς Δημήτρη και Αντώνη Φραγκάκη, τους νοσηλευτές Πηγή και Δημήτρη για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν περισσότερους αιμοδότες και παρά τις προσπάθειές τους κατάφεραν να αιμοδοτήσουν 36 άτομα από τον συνήθη αριθμό των 60. 

Αυτό οφείλεται στην έλλειψη προσωπικού με αποτέλεσμα να υπάρξει καθυστέρηση και διαμαρτυρία των αιμοδοτών, πράγμα το οποίο είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση 20 περίπου ατόμων.
Για το λόγο αυτό καλούμε τη Διοίκηση του νοσοκομείου και την Διεύθυνση της Αιμοδοσίας να μας ενημερώσουν αν θέλουν να συνεχιστεί η συνεργασία μας ή αν πρέπει να απευθυνθούμε σε κάποιο άλλο νοσοκομείο. 

Επιπλέον, όσον αφορά την κοπή της βασιλόπιτας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους φούρνους Λιολιόπουλου Αθανασίου, Νατσούρα Βασιλείου και Χαβέλα Θέμη, τα φαρμακεία των Μολαγιαννίδου Πόπη και Ντόβα Γεώργιου, την COSMOTE Μελίκης του Μελιτζανά Χρήστου, τις καφετέριες των Χαλκίδη Ισαάκ, Μπούθα Στέργιου και SCANDAL και τον Μαρίνο Θεοδωρακέλη για την προσφορά των προϊόντων τους. Επίσης, πρέπει να ευχαριστήσουμε το κατάστημα «ΕΠΙΠΛΑ ΜΠΟΥΘΑΣ» για τη δωρεά των επίπλων για το νέο μας γραφείο στο Περιφερειακό Ιατρείο Μελίκης και πάνω από όλα ευχαριστούμε τους αιμοδότες μας, από τους οποίους ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν της Κυριακή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: