Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Σε Ημαθία και Πέλλα ο Τσίπρας άκουσε τα προβλήματα των ροδακινοπαραγωγών

Με πρώτη στάση τον κόμβο της κουλούρας το σύμβολο των αγροτικών μπλοκ στην Ημαθία ξεκίνησε η...
 περιοδεία του προέδρου του σύριζα σ. Αλέξη Τσίπρα, για δεύτερη φορά μετά τον Αύγουστο του 2009 πάλι κοντά στους ροδακινοπαραγωγους ο σ. Αλέξης Τσίπρας . 

Μετά την επίσκεψη σε καλλιέργειες ροδάκινων επιτραπέζιων και βιομηχανικών συζήτησε με τους αγρότες και τους εκπρόσωπος τους κ. Τάσο Χαλκίδη και Θόδωρο Παπακωνσταντίνου παρουσία της δήμαρχου Βέροιας κ. Ουσουτζούγλου και του νέου δήμαρχου Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνη τα σημερινά προβλήματα της μη απορρόφησης του επιτραπέζιου με τιμές 15-20 λεπτά και τους φόβους για 18-20 λεπτά στο βιομηχανικό. 

Στην συνέχεια επισκέφτηκε παραγωγούς της Νάουσας στον χώρο παράδοσης ροδάκινων του Α.Σ.ΝΑΟΥΣΑΣ, και συζήτησε μαζί τους, με την διοίκηση, και τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Ταμπακιάρη. 
Ακoλούθησε σύσκεψη στην αίθουσα της Bετλάνς Νάουσας με παραγωγικούς φορείς και δημάρχους της περιοχής (δήμαρχοι Νάουσας ο σημερινός κ. Κραπατζός και ο νέος κ. Κουτσογιάννης, Αριδαίας ο κ. Μπίνος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Θανάσης Χειμώνας) 
Στο κλιμάκιο του Σύριζα συμμετείχαν τα κεντρικά στελέχη σ. Βαγγέλης Αποστόλου υπεύθυνος από την κοινοβουλευτική ομάδα για τα αγροτικά, η βουλευτής Θεσ/κης Λίτσα Αμανατίδου, ο Δημάκης Θανάσης μέλος της γραμματείας αγροτικού και μέλος Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ. 

Γραφείο τύπου Ν.Ε.ΗΜΑΘΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 10/7/2014

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ. Ουσουτζούγλου : Τι δουλειά είχε η πασόκου και ήταν εκεί? Ο Τσίπρας θέλει τους πάντες όλους? Γιατί δέχτηκε μια δήμαρχο (πρώην) που την καταδικάσαμε οι βεροιώτες. Φυσικά ποτέ δεν θα δεί το σχόλιο μου, ο Τσίπρας, αλλά δεν θα δεί και την ψήφο μου. Ποιος τον είπε ότι επειδή τον ψηφίσαμε γουστάρουμε το βολεμένο βαθύ Θασοκ? Τσίπρα , κρίμα ρε για την ψήφο που σου έριξα. Χαλάλι σου. Τράβα με το πασοκ και ασε μας στην ησυχία μας. Και αυτο που τολμώ να πω είναι ότι : Πως στα γουμάρια μαζεύει η χρυση αυγη ψήφους. Τους αγρότες δεν τους κατονομάζω σαν ψηφοφόρους. Μια ζωή ότι τους τάζουν ψηφίζουν και μετά κλείνουν δρόμους και ταλαιπωρούν τον κόσμο οι άχρηστοι.
Τσίπρα διαλέγεις, δεν μπορείς να τους έχεις όλους. Τα πρόβατα πολλά, αλλά πολλά πρόβατα ξύπνησαν. Ενα απο αυτά είμαι και εγώ τσίπρα , πλέον δεξιέ!