Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Η ΔΕΗ στο λαό! / Aνεξ. Πρωτοβουλία Νάουσας

Με αποφάσεις της ΕΕ, και εξυπηρετώντας το ελληνικό και ξένο κεφάλαιο, επιδιώκεται η παραπέρα αρπαγή της δημόσιας περιουσίας με την "μικρή ΔΕΗ". Αυτό πάνε να το περάσουν με φαστ τρακ διαδικασίες, υπολειτουργώντας η βουλή. Το δικαιολογούν στο όνομα του "σπασίματος των κρατικών μονοπωλίων, ώστε το προϊόν να γίνει φθηνό για τους καταναλωτές, μέσα από τον ανταγωνισμό". 
Αλλά πια γνωρίζουμε το ...
παραμύθι των προπαγανδιστών των καρτέλ. 
Στην πράξη, (πχ κινητή τηλεφωνία) πληρώνουμε πανάκριβα τα ολιγοπώλια, τις μυστικές τους συμφωνίες και το μοίρασμα της πίτας (τους). 

Απαιτούμε η ΔΕΗ να είναι δημόσια και κάτω από κοινωνικό έλεγχο. 
Μακρυά από κυβερνητικές συναλλαγές, τον αντίστοιχο κομματισμό και συνδικαλισμό. 
Να είναι στην υπηρεσία των καταναλωτών και της ανεξάρτητης ανάπτυξης της χώρας. 

 Η ΔΕΗ είναι "ένα το κρατούμενο" στα συνολικά χτυπήματα του δεχόμαστε εργαζόμενοι και άνεργοι. Καθήκον μας είναι η δημιουργία πολιτικού- κοινωνικού- συνδικαλιστικού κινήματος αντίστασης και ανατροπής της κυβέρνησης και της πολιτικής της.  
Για αυτό το σκοπό θα συμβάλλουμε σαν "Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Νάουσας" αλλά και μέσα από το " Δίκτυο Φορέων Ημαθίας", με πρώτη την νομαρχιακή εκδήλωση στη Βέροια. 

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΔΕΗ στον λαό πραγματικά. Αλλά χωρίς τους εργαζόμενούς της (ειδικα τους συνδικαλιστες της ΔΕΗ). Ναι στην ΔΕΗ με τους απλους εργαζομενους και οχι με τους καρχαριες - συνδικαλιστες που ποτε δεν τους εδωσαν δεκαρα για διακοπη ρευματος σε πολιτες που δεν ειχαν να πληρωσουν πραγματικα.