Πέμπτη, 1 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Πιστεύω πως η ενεργή συμμετοχή των πολιτών στα κοινά αποτελεί μονόδρομο για την πολυπόθητη αλλαγή στο Δήμο μας ,  ιδιαίτερα σήμερα που η κρίση έχει χτυπήσει ένα μεγάλο κομμάτι των συμπολιτών μας
Η υποψηφιότητα μου με την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Σπυρίδη αποτελεί μια συνειδητή επιλογή βασισμένη στην ανιδιοτέλεια , την τιμιότητα του αγώνα τον...
οποίο καλούμαι να υπηρετήσω και την διαφορετική πρόταση , στοιχεία που χαρακτηρίζουν την δημοτική μας παράταξη , μακριά από υπερφίαλες παροχολογίες , συμφέροντα , μικροπολιτικές πρακτικές , εκδουλεύσεις και ρουσφετολογίες που κυριάρχησαν τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας.

Η αλληλεγγύη απέναντι σε όσους χτυπήθηκαν περισσότερο από την κρίση , η δημοκρατία μέσο της διαφάνειας και της συμμετοχής του πολίτη στις αποφάσεις , η ποιότητα ζωής με παρεμβάσεις και έργα που θα βασίζονται στις πραγματικές ανάγκες για την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών ολόκληρου του Δήμου  και η παραγωγική ανασυγκρότηση με καινοτόμες ιδέες , αντίδοτο στην ανεργία που μαστίζει ένα μεγάλο ποσοστό ιδιαίτερα της νεολαίας είναι οι τέσσερεις άξονες πάνω στους οποίους θα οικοδομήσουμε τον Δήμο μας.
Στόχευση του συνδυασμού μας είναι η αλλαγή σελίδας στον Δήμο Αλεξάνδρειας με μια δημοτική αρχή μακριά από εξαρτήσεις που θα μπορεί την επομένη μέρα να αγωνιστεί στο πλευρό του πολίτη και να διεκδικήσει από την όποια κυβέρνηση το καλύτερο για τον τόπο μας.

Η επιλογή του δύσκολου αλλά ηθικού αγώνα είναι αυτός τον οποίο σας προτρέπω να στηρίξετε στις 18 Μαΐου ψηφίζοντας την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  και τον Γιώργο Σπυρίδη.

Μίχος Στέργιος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δ.Ε Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: