Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Επίσκεψη Π. Γκυρίνη στα «ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» - Θα είμαστε στο πλευρό σας Δριμύ κατηγορώ του κ. Εμμανουήλ για τον απερχόμενο δήμαρχο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι την ...
δομή «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ». Στο χώρο τους υποδέχτηκαν με θέρμη οι αρμόδιοι της δομής και οι οποίοι τους ενημέρωσαν για την δράση και την λειτουργία της αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Νίκος  Εμμανουήλ, μέλος της διοίκησης του συλλόγου είπε απευθυνόμενος στον Π. Γκυρίνη ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της δομής είναι η αδιαφορία που έδειξε η απερχόμενη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα ο απερχόμενος δήμαρχος που «τέσσερα χρόνια ως δήμαρχος δεν πάτησε το πόδι του σε καμιά εκδήλωση που κάναμε αν και πάντα τον προσκαλούμε».
Συνεχίζοντας ο κ. Εμμανουήλ είπε ότι η δομή «ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ» είναι αυτάρκης και λειτουργεί πλήρη επάρκεια και ίσως είναι η μοναδική δομή που χρηματοδοτεί το ίδρυμα Νιάρχου κατασκευάζοντας ένα σχολείο πρότυπο σε όλη την Ελλάδα όπου θα δοθεί η δυνατότητα να φιλοξενηθούν ακόμα περισσότερα παιδιά και στο χώρο όπου σήμερα βρίσκονται τα γραφεία θα κτιστούν κοιτώνες για να φιλοξενούν παιδιά οικογενειών που οι γονείς τους εργάζονται και δεν έχουν που να τα αφήσουν.

Κλείνοντας την θερμή υποδοχή του προς τον Π. Γκυρίνη είπε «ευχόμαστε να είστε εσείς ο αυριανός δήμαρχος που θα εγκαινιάσει το σχολείο μας. Σας το ευχόμαστε από την καρδιά μας».

Από την μεριά του ο Π. Γκυρίνης τόνισε ότι ο δήμος με την δική του διοίκηση θα είναι στο πλευρό της δομής και των παιδιών χωρίς δεσμεύσεις και προϋποθέσεις.
Μαζί με τον κ. Γκυρίνη ήταν οι υποψήφιοι σύμβουλοι της παράταξης κκ Μπρουσκέλης, Δελιόπουλος, Γκούντας, Παπαδημητρίου και Παπαδόπουλος.


Το γραφείο τύπου























1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν βολεψε την κοεη του