Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ο Μπασδεκόπουλος άλλαξε τους συσχετισμούς στην Αγκαθιά / Νέος πρόεδρος ο Κουκουφτόπουλος

Οι υποψήφιοι στην Αγκαθιά. Αριστερά ο Μπασδεκόποπουλος
Η Αγκαθιά χάθηκε από τον Δημητριάδη και κερδήθηκε από τον Γκυρίνη. Ο επικεφαλής της παράταξης φαίνεται ότι έκανε την καλύτερη επιλογή στο χωριό με τον Θόδωρο Μπασδεκόπουλο που τον έπεισε να ασχοληθεί με τα κοινά και να τον βάλει τελικά στο ψηφοδέλτιο.
Ο Μπασδεκόπουλος που ασχολήθηκε για πρώτη φορά σάρωσε στο χωριό του και στην ευρύτερη περιοχή κλείνοντας πολλά...
στόματα που έλεγαν «και ποιος είναι αυτός; Ο Ρούλης θα κερδίσει;».
Τελικά ο Ρούλης, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, κατάφερε όχι μόνο να εκλεγεί αλλά και να αλλάξει τους συσχετισμούς στο χωριό της Αγκαθιάς και να αφήσει έξω από το νέο συμβούλιο τον Αρ. Ματσούκα που φώναζε όλα αυτά τα χρόνια ότι είναι ο άρχοντας του χωριού και ότι το έχει στο τσεπάκι του.
Τελικά, μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες.

Νέος πρόεδρος στο χωριό αναδείχτηκε ο Κουκουφτόπουλος που είναι νέος στην ηλικία, στρατιωτικός στο επάγγελμα και καλείται να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει στα νέα του καθήκοντα αντικαθιστώντας τον Θυμιόπουλο που κατά γενική ομολογία πέρασε απαρατήρητος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι πολιτες της αγκαθιας εκαναν την υπερβαση, οχι στο Ματσουκα ναι στον Μπασδεκη,απεραντος σεβασμος.Οι πολιτες της δημοτικης ενοτητας Μελικης εδωσαν σαφες μηνημα ,δικαιουνται τον Ρουλη αντιδημαρχο,οχι τον τριτο Χαλκιδη που η παρουσια του στο ψηφοδελτιο στερισε απο το συνδιασμο την νικη απο την πρωτη κυριακη στελνοντας ολη την Μελικη στον Βενιοπουλο.