Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

Χαλκίδης: Δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω και θα νικήσω - Έτοιμο το ψηφοδέλτιο νίκης στην Αλεξάνδρεια!!!

Xτες και προχτές ο Μιχ. Μελιόπουλος στο ΛΑΪΚΟΥΡΑ δημοσίευσε μια είδηση που ομολογουμένως συζητήθηκε και προκάλεσε ερωτηματικά. Αναφέρομαι στο ρεπορτάζ που έλεγε ότι ο Μιχ. Χαλκίδης πιέζεται ασφυκτικά από τα κεντρικά της ΝΔ να είναι υποψήφιος δήμαρχος στη Βέροια και ως εκ τούτου να αποσύρει την υποψηφιότητα που ανακοίνωσε για τον δήμο Αλεξάνδρειας.
Χτες ο δημοσιογράφος επανήλθε και δημοσιεύει μια δήλωση του ιδίου του Χαλκίδη που αν και εφόσον αποτυπώθηκε επακριβώς αφήνει ένα μικρό παράθυρο να υλοποιηθεί αυτό ......το σενάριο.

Εγώ επικοινώνησα με άτομα του περιβάλλοντος του Χαλκίδη διότι τον ίδιο δεν κατάφερα να τον εντοπίσω. Η εδραία πεποίθηση και άμεση πληροφόρηση που είχαν οι συνομιλητές μου ήταν ότι:
- Ναι, δέχτηκε πιέσεις-κρούσεις ο Χαλκίδης από τα κεντρικά της ΝΔ να είναι υποψήφιος στη Βέροια διότι η εκτίμηση που υπάρχει στην Αθήνα είναι ότι όλοι όσοι ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι ουδείς εξ αυτών είναι εκλόγιμος.
-Ο Χαλκίδης δήλωσε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα.
- Ήδη το ψηφοδέλτιό του είναι έτοιμο στο μέγιστο βαθμό που δεν απομένουν παρά δυο τρεις κενές θέσεις για συμπλήρωμα με ονόματα που θα συμβολίζουν δυναμική, διεύρυνση και εκλογική νίκη.
- Η νίκη του Χαλκίδη είναι σχεδόν σίγουρη

Τα παραπάνω τα καταγράφω όπως ακριβώς μου μεταφέρθηκαν ως απάντηση στα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν και ενδεχομένως θα βόλευαν ορισμένους να "ξεκουμπιστεί" ο Χαλκίδης από την εκλογική μάχη της Αλεξάνδρειας.
Τα κατέγραψα και δεν απομένει παρά να έρθει ο καιρός για να αποδειχτεί ποιο σενάριο θα βγει αληθινό.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ?ΕΓΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΞΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ.ΠΟΤΕ ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ????ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΟΓΙΜΟΣ????ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Η μη κάθοδος του κ Μιχάλη Χαλκίδη ως υποψηφίου Δημάρχου στο Δήμο Αλεξάνδρειας, είναι ευσεβείς πόθος ορισμένων πολιτικών απατεώνων που προσπαθούν στον πανικό τους να θολώσουν τα νερά. Τους πληροφορώ πως κοιμούνται ξεσκέπαστοι και με ανοιχτά παράθυρα. Το πικρό ποτήρι θα το πιούν μέχρι και την τελευταία σταγόνα. Σειρά τώρα για παραπληροφόρηση θα έχουν τα παπαγαλάκια του Γκυρίνη αναδημοσιεύοντας το παραμύθι τις μη καθόδου του Χαλκίδη. Όμως ας γνωρίζουν, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Μιχάλης Χαλκίδης θα είναι υποψήφιος στο Δήμο Αλεξάνδρειας!!!

ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ είπε...

Πραγματι ειναι πολυ δυσκολο να βρει καποιος τον Χαλκιδη αν τον ψαχνει. Εδω και τρια χρονια καθε μερα καθεται στο ιδιο μαγαζι στο ιδιο σημειο. Ουτε καν μερια δεν αλλαζουν μεταξυ τους.

Xronika είπε...

Κόψε τις εξυπνάδες.

Ανώνυμος είπε...

Κοιμούνται και ονειρεύονται πως το πρωί παντρεύονται όσοι πιστεύουν πως Χαλκίδης δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στην Αλεξάνδρεια. Τώρα όσοι χρειάζονται κάποια κλίκ για να δείξουν αναγνωσιμότητα τι να κάνουμε θα διαβάζουμε και καμιά μ@λ@@@α έτσι για να περνά η ώρα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια πως η υποψηφιότητα του Χαλκίδη τάραξε τα νερά από την στιγμή που ανακοινώθηκε. Η παραπαίουσα Διοίκηση Γκυρίνη βρίσκεται σε πανικό από την πρώτη στιγμή τις ανακοίνωσης. Ίσως να νομίζουν πως ο Χαλκίδης θα κάνει πίσω η ότι θα αλλάξουν οι επιλογές του. Άλλωστε τα απομείναντα 2-3 παπαγαλάκια του από την πρώτη μέρα μιλούσαν για μπλόφα, και συνεχίζουν τα παραμύθια τους. Όμως εκείνο που δεν καταλάβανε είναι ότι και μόνος του Υποψήφιος να είναι ο Γκυρίνης πάλι δεύτερο θα έρθει στις προτιμήσεις των πολιτών. Εκείνο που τους τρομάζει όμως είναι ότι γνωρίζουν πως ο Χαλκίδης δεν θα αναλάβει την Διοίκηση εν λευκώ αλλά μετά από έλεγχο από ελεγκτές τόσο του Ελεγκτικού Συνεδρίου όσο και από ελεγκτές τις Δημόσιας Διοίκησης. Αυτό πονάει περισσότερο αλλά δεν θα το αποφύγουν σίγουρα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΕΡΑΣΗ ΚΑΦΕ Η ΠΟΤΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΓΚΥΡΙΝΗ. ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

όσοι σε κάνουν κέφι, άλλοι τόσοι δεν σε κάνουν.
Στην τελική ο δήμος Αλεξάνδρειας θέλει δήμαρχο απο αλεξάνδρεια. Δεν νομίζω να είναι κακό. Ο χαλκίδης έδειξε το τι είναι σαν βΟλευτής.. Σωστα?
Και τι έκανε σαν βΟλευτής? Διόρισε όλους τους δικούς του.. Σωστά?
ΕΝΑΣ !!! ΕΝΑΣ !!! ΕΝΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΙΜΙΟΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΣ , ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ?