Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Συγκέντρωση Πανταζόπουλου: Όποιος έχει μάτια ανοιχτά βλέπει, δεν αρνείται την πραγματικότητα

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας
Αργύρης Πανταζόπουλος
Στο "μέτωπο" των δημοτικών εξελίξεων την περασμένη βδομάδα είχαμε την πρώτη δημόσια ομιλία του Αργύρη Πανταζόπουλου στην αίθουσα του δημαρχείου όπου ενώπιον δεκάδων συμπολιτών παρουσίασε την ιδρυτική διακήρυξη της δημοτικής του παράταξης με την επωνυμία "Δύναμη Ενότητας και Ελπίδας" και ως σύνθημα "Η Αλεξάνδρεια Μπροστά".

Αναφορικά με την εκδήλωση του δικηγόρου Αργ. Πανταζόπουλου έχω να παρατηρήσω ότι η....
παρουσία του κόσμου ήταν μαζική και μάλιστα διέκρινα "φάτσες" εμφανίστηκαν για πρώτη φορά σε αντίστοιχες εκδηλώσεις. Αυτό κάτι σημαίνει.
Επίσης, είναι χαρακτηριστική η μαζική παρουσία όλης της παλιάς φρουράς της ΝΔ τόσο σε κομματικό όσο και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο. Δεν είναι μικρό πράγμα να έρχονται να ακούσουν και να σε τιμήσουν αρκετοί πρώην δήμαρχοι της περιοχής όπως οι Δημητριάδης, Βενιόπουλος, Καρέλης, Στεργιόπουλος, αρκετοί πρώην και νυν δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και κομματικά στελέχη αλλά και ο βουλευτής της ΝΔ Βεσυρόπουλος.
Αναφορικά με το περιεχόμενο της ομιλίας θέλω να επισημάνω ότι κινήθηκε σε ήρεμα νερά, δεν περιείχε κάποιο σημείο τριβής ή αιχμές κάτι που μπορεί να δώσει λαβή για κριτική.
Ωστόσο, αυτό που έχει πλέον καταγραφεί από την στιγμή της δημοσιοποίησης της απόφασης του Πανταζόπουλου να είναι υποψήφιος δήμαρχος και ως τώρα είναι η διαρκής και συνεχώς ανερχόμενη δυναμική του εγχειρήματός του στην τοπική κοινωνία. 
Όποιος έχει μάτια βλέπει και δεν αρνείται την πραγματικότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΓΚΥΡΙΝΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΥΓΚΑ?ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΥ ΜΟΧΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ?ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΑ?