Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Δεν είναι ανέκδοτο, είναι το όραμα του Μιχάλη που έγινε ...αριστερός- Ναι, για τις ανάγκες της συγκυρίας

Βγήκε ή μάλλον τον έβγαλαν από τα αζήτητα τον αγαπητό Μιχάλη, τον επί Σημίτη πανίσχυρο πολιτικό που έλυνε και έδενε, το αγαπημένο παιδί των Αμερικανών. Βγήκε με συνέντευξη στην ΕΡΤ και κυριολεκτικά “κούφανε” όσους τον άκουσαν. Ο Μιχάλης λοιπόν που είχε..... βάλει πλώρη να γίνει μεγάλος και τρανός, που ήθελε διακαώς να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός, θεωρεί ως ξεπερασμένη υπόθεση την λεγόμενη “κεντροαριστερά” και κάνει λόγο για ανασύνθεση της ....αριστεράς! Ο άνθρωπος αυτός που συνέδεσε το όνομά του με το "πούλημα" του Τσοχατζόπουλου για να ψηφίσει Σημίτη, με το "πούλημα" όλων, μα όλων, των συνεργατών του στην Ημαθία, με το γεγονός ότι δεν έκανε ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ στο νομό όσο ήταν Νο2 στη χώρα, με το γεγονός ότι ταυτίστηκε με μνημονιακές πολιτικές που αγνοούσε την ουσία τους και με την άγρια καταστολή που ως υπουργός διέταζε και επέβλεπε είναι αποτρεπτικό να του δίνεται η δυνατότητα να μιλάει. Ας του το πει κάποιος.


Ναι κυρίες και κύριοι, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μιλάει για την Αριστερά και ζητάει από τους δρώντες πολιτικούς να συμβάλλουν στην ανασύνθεση του συγκεκριμένου χώρου λέγοντας μάλιστα ότι ο σημερινός Σύριζα, το σημερινό Πασόκ και το Ποτάμι είναι πλέον ξεπερασμένα.

Ο Μιχάλης λοιπόν θεωρεί τον Τσίπρα, την Φώφη και τον Σταύρο ξεπερασμένους και συνεπώς ακατάλληλους για το εγχείρημα, για το όραμα που έχει ο ίδιος για την νέα αριστερά και νομοτελειακά έρχεται το αποτέλεσμα ότι ο ηγέτης του εγχειρήματος θα είναι ο ίδιος.
Λέτε να το δούμε και αυτό; Θα μου πείτε ότι εδώ είδαμε αρχηγό τον Σταύρο Θεοδωράκη, τον Λεβέντη, τον Καρατζαφέρη, τον Σαμαρά και τον Κωστάκη τον Καραμανλή στον Χρυσοχοϊδη θα ...κωλώσουμε;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mια σαλιαριστρα δωστε του μην λερωθει