Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Τζάμπα η Αθήνα και ο ...Καρανίκας. Το Γυμνάσιο Πλατέος σε αυτοψία και βλέπουμε τί θα γίνει

Γ. Μαντζόλας, Χρ. Αντωνίου, Φρ. Καρασαρλίδου,
Π. Γκυρίνης, Γ. Σπυρίδης.  πηγή φωτό: www.emvolos.gr
Νατα μας!!!!
Πήγαν, είδαν και απήλθαν. Επέστρεψαν άπρακτοι πλην σοφότεροι οι της αντιπροσωπείας του δήμου από την Αθήνα αφού συναντήθηκαν με τον γγ του υπουργείου Παιδείας κ. Παντή.
Να εικάσω ότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα η συνάντηση υψηλού επιπέδου με τον Καρανίκα; Μήπως δεν έγινε διότι ασχολούνταν με σοβαρότερα ζητήματα ο σύμβουλος; Γεγονός είναι ότι το πρωί της Τετάρτης ο ....σύμβουλος δεν σταμάτησε να ποστάρει στο facebook.

Και τώρα; Τί γίνεται τώρα; Θα έρθουν οι ειδήμονες του Υπουργείου στην Αλεξάνδρεια να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τις ......
συνθήκες και να αποφασίσουν; Και γιατί παρακαλώ να συμβεί αυτό; Μήπως για να πάρουν «εκτός έδρας» αποζημίωση; Δεν εμπιστεύονται την διευθύντρια Ημαθίας και την «αδειάζουν» φόρα παρτίδα; Ούτε τον περιφερειακό διευθυντή κεντρικής Μακεδονίας εμπιστεύονται;

Χρήστος Αντωνίου:
ένα μεροκάματο να βγάλει
το παιδί
Εγώ νομίζω ότι μαζί με το κλιμάκιο πρέπει να έρθει και ο σύμβουλος του Τσίπρα, ο Καρανίκας ντε, που γνωρίζει την περιοχή, πέρασε και ένα φεγγάρι από την εκπαίδευση ως ωρομίσθιος και έχει ευαισθησία στο ζήτημα. Τέτοιο κελεπούρι σε τέτοια θέση είναι ώρες να το αφήνεις ανεκμετάλλευτο; Ο σύμβουλος είναι αποτελεσματικός και δίνει λύσεις. Ναι, δίνει. Στο facebook δίνει αλλά κάτι είναι κι αυτό. Να μην παίρνει τζάμπα τα δυο χιλιάρικα το μήνα ο άνθρωπος που ήταν ένα φτωχόπαιδο και πέσαν όλοι να τον φάνε που βρήκε ένα μεροκάματο της προκοπής. Έτσι δεν είχε πει ο βουλευτής Χρήστος Αντωνίου; Τώρα βέβαια μεροκάματα δυο χιλιάρικα το μήνα δεν το λες αλλά ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός και όπως θέλει να λέει.

Ο Λ. Παπούλιας, καθηγητής και μέλος της ΝΕ Ημαθίας του
ΣΥΡΙΖΑ στο Πλατύ δεσμεύεται ότι το Γυμνάσιο δεν κλείνει
Το γυμνάσιο τελικά θα κλείσει; Όποιος θέλει να το μάθει δεν έχει παρά να ρωτήσει τον Λευτέρη Παπούλια, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας και πρώην πρόεδρο της ΕΛΜΕ Ημαθίας. Αυτός ήταν που πριν από ένα τρίμηνο περίπου στο Πλατύ διαβεβαίωνε με απόλυτο τρόπο ότι το θέμα θεωρείται λήξαν. Αυτός έλεγε ότι ο περιφερειακός διευθυντής δεν κάνει τίποτα πριν συμφωνήσει με την ΕΛΜΕ. Αυτός έλεγε ότι η διευθύντρια Μαυρίδου αποκλείεται να κάνει τέτοια πρόταση. Τώρα; Τώρα να τον πάρτε τηλέφωνο να τον ρωτήστε τί ακριβώς έγινε και άλλαξαν τα πράγματα. Άμα σας απαντήσει να το πείτε και σε μένα.

Φρ. Καρασαρλίδου
Γ. Ουρσουζίδης
Ο καλύτερος όλων τελικά είναι ο Ουρσουζίδης. Βγήκε φόρα παρτίδα και με στοιχεία που ο ίδιος αξιολογεί προτείνει να κλείσει το γυμνάσιο Πλατέος. Απλά και καθαρά πράγματα. Αναλαμβάνει το κόστος της άποψής του και μπράβο του. Ο Αντωνίου μίλησε πιο μεσοβέζικα αλλά φαίνεται καθαρά πως προκρίνει την άποψη της διευθύντριας και έχει την λογική των περικοπών. Βέβαια, άλλη άποψη είχε κι αυτός προ τριμήνου αλλά ας μην το κάνουμε θέμα. Να υποθέσω ότι και η Καρασαρλίδου έχει άποψη και αυτό που απομένει είναι να την μάθουμε. Ίσως με μια ανακοίνωση, ίσως με μια δήλωση. Αυτές τις μέρες πάντως να την κάνει…

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτή η κομπανία που πήγε στην Αθήνα ξυπόλυτη στα αγκάθια πρέπει να πάει να παρακολουθήσει στο θέατρο σκιών το έργο του Ευγένιου Σπαθάρη. Ο καραγκιόζης φούρναρης.

Ανώνυμος είπε...

Πληροφορίες δικές μου λένε ότι δεν έγινε συνάντηση με τον εξέχων αστέρα τις Κυβέρνησης σύντροφο ( τρομάρα του) Καρανίκα, διότι είχε προγραμματισμένη συνέντευξη με την……. Μενεγάκη.

Ανώνυμος είπε...

Να υποθέσω πως η τσάντα που κρατά στα χέρια του ο Δήμαρχος μιμούμενος τους Συριζαίους, ως επίσης και ο Σπυρίδης, περιέχουν αιτήματα για να προωθηθούν προς επίλυση από τον Καρανίκα? Αχ βρέ σεβάσμια γεροντάκια τις μας φορτώσατε με την ψήφο σας.

Παναγιώτης Χατζησάββας είπε...

Ο τοπικός θίασος σκιών του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα σπαρταριστά επεισόδια.

Ανώνυμος είπε...

Τελικώς ο κ Ματζώλας είναι ο ποιο σοβαρός τις παρέας. Ο άνθρωπος δεν κρατά τσάντα.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων και οι γελοιότητες έχουν και αυτές τα όρια τους .Εγώ όμως θα συνεχίσω το καλαμπούρι από την φιλόξενη σελίδα σας, ευχόμενος Χρόνια Πολλά στην κολλητή, στη συμπάθεια του συμπολίτη μας αυτού του αστέρα τις πολιτικής, του ανθρώπου που ο Δήμαρχος μας και οι περί αυτού βασίζουν τις ελπίδες τους για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου. Και αναφέρομαι στην Ελένη Μενεγάκη. Χρόνια πολλά σύντροφε Καρανίκα!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΚΟΦΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ============

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε στιγμές του απόλυτου θεάτρου του παραλόγου. Εκλεγμένη Δημοτική αρχή με εκπροσώπους δύο παρατάξεων πήραν το δρόμο για την Αθήνα να διαμαρτυρηθούν , και να βρούνε τρόπους για να μην υλοποιηθεί η απόφαση για κλείσιμο των Γυμνασίων του Δήμου Αλεξάνδρειας. Μεταξύ αυτών που θα βλέπανε για αυτό το σοβαρό θέμα , θα βλέπανε και τον συντοπίτη Καρανίκα τον δήθεν σύμβουλο του Τσίπρα. Μα που ζείτε κύριοι? Δεν ακούσατε τι σας είπε ο Συριζαίος βολευτής Αντωνίου? Για ένα μεροκάματο πήγε το παιδί !! και εσείς το πήρατε σοβαρά ότι μπορεί να σας λύση το πρόβλημα του σχολικού ο Καρανίκας? Δήμαρχε αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις ποτέ!!! Παράτα αυτές τις ψευτοφιέστες και ασχολήσου σοβαρά με τους συνεργάτες σου που κάποιοι από αυτούς είναι και επιστήμονες και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Καλέστε τους κατοίκους όλου του Δήμου σε διαμαρτυρία, καλέστε του συλλόγους του Δήμου μας τους φορείς του Δήμου μας και όλοι μαζί να φωνάξουμε δυνατά να πάψουν να παίζουν οι Κυβερνώντες με τα παιδιά μας και με τα σχολεία τις περιοχής μας. Να κληθεί ο εμπορικός σύλλογος , ο Αγροτικός σύλλογος να κλείσουμε τα καταστήματα να διαμαρτυρηθούμε έντονα προς πάσα κατεύθυνση. Τότε όλοι μαζί πιστεύω πως θα δικαιωθούμε . Αν δεν μπορείτε τότε ξέρετε ποιος δρόμος σας μένει. Όμως σταματήστε το δούλεμα!! Αρκετά .

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ: Για ποιο λόγο φοράνε κατά κανόνα οι άνδρες παντελόνια???

Ανώνυμος είπε...

αφου εφτασες δημαρχε , να ψαχνεις τον αεργο, ΑΕΡΓΟ ξαναγραφω καρανικα, τι αλλο να πω? Εκτος απο το κριμα το μποϊ σου καλέ !

( τους σΦυριζα δεν τους βαζω διοτι ειναι απλα πιονια και ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ της τσεπης τους, αποκλειστικα. Θελουν να παιρνουν ΜΙΣΘΟΥΣ στην πλατη ΜΟΥ να τρωνε να πινουν και ποιος νοιαζετε για τον απλο λαο. ΑΠλα οταν ερθει η ωρα της φαπας μεγαλε βΟλευτη χρησταρα, μην κλαιγεσε και λες δεν ηξερα τι ψηφιζα? Η φαπα θα παει συννεφο. Συντομα πεφτετε λαμογια που ξεσκισατε το ονομα της αριστερας. ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ. Οι φαπες δεν θα εχουν τελειωμο σκουπιδακι που βρικατε ευκαιρια να διαλυσετε τον απλο - φτωχο ανθρωπο. Ξεφτυλισμενοι )

ΣΦΟΔΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ Α.ΤΣΙΠΡΑ Μίκης Θεοδωράκης: «Ένα αριστεροδεξιό μόρφωμα συνειδητά καταστρέφει τη χώρα»

Ανώνυμος είπε...

Και γαιτί πήγαν εκεί 4 κρεμανταλάδες ( με το συμπάθειο) και μια κίοσα (χωρίς συμπαθειο).
Το Facebook ο καραν - τεμπέλης το παίζει στα δάχτυλα! Κακό ήταν να έκαναν chat μεσω facebook?
Και χρήμα θα γλύτωνουν και ο καραν - τεμπέλαρος θα τους απαντούσε άμμεσα.
Ποιά Αθήνα και @απαριές!!!!!! Facebook κύριοι , facebook... Πρώτη φορά αΧρηστερά.

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΕΡΑ .... εκτός εαν οικονομάς χοντρά, με λεφτά που τα πληρώνουν ιδιώτες..... Παρτάλια...