Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Αποκαλύπτουν τη γύμνια τους στον δήμο Αλεξάνδρειας - Δεν ξέρουν τους φτωχούς και τους καλούν να κάνουν αίτηση για να τους ...γνωρίσουν

Αντί να τους έχουν καταγεγραμμένους όλους τους φτωχούς και ανήμπορους εξαθλιωμένους στα κατάστιχα της ανύπαρκτης κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου Αλεξάνδρειας τους έχουν γραμμένους στα παλιά τους τα παπούτσια. Όπως έγραψα χτες είναι ικανός ο Δημητριάδης να υποδυθεί τον... Τσε και τον Άρη Βελουχιώτη για λίγα ψηφαλάκια. Τώρα, καλεί τους φτωχούς που δεν έχουν ρεύμα στα σπίτια τους να πάνε να το δηλώσουν στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου που υποτίθεται θα έπρεπε ως "κοινωνική" υπηρεσία που είναι να γνωρίζει ποιοι δεν έχουν ρεύμα, ποιοι πεινάνε, ποιοι είναι εξαθλιωμένοι κλπ.
Και όμως, με μια άκρως απρόσωπη και γραφειοκρατική ανακοίνωση ο δήμος Αλεξάνδρειας διαμεσολαβεί για ακόμα μια φορά ώστε να παίξει το παιχνίδι της Κυβέρνησης Σαμαρά και βέβαια να αρπάξει μερικές ψήφους εν όψη εκλογών.

Η ανακοίνωση που έβγαλε ο δήμος είναι μνημείο της αποστασιοποίησής του από τα πραγματικά προβλήματα του κόσμου, από τους δημότες του.

Η ανακοίνωση λέει τα εξής:

Στα πλαίσια της εφαρμογής των μέτρων προστασίας των ευπαθών ομάδων ο δήμος Αλεξάνδρειας καλεί τους κατοίκους στους οποίους, για λόγους οικονομικής αδυναμίας, έχει γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην πρώτη τους κατοικία, να προσέλθουν και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Αλεξάνδρειας (Αλ. Παπάγου 25, έναντι ΔΕΗ) ώστε να αιτηθούν την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος από την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ Α.Ε.)

Οι κάτοικοι των Δημοτικών Ενοτήτων Μελίκης, Πλατέος και Αντογονιδών θα απευθύνονται αντίστοιχα στα κατά τόπους γραφεία των Δημοτικών τους Ενοτήτων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

· Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση Ν.1599/88

· Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

· Φωτοτυπία εκκαθαριστικού σημειώματος Οικονομικού έτους 2013.

· Φωτοτυπία αντίγραφου εντύπου Ε9.

· Φωτοτυπία τελευταίου λογαριασμού της ΔΕΗ.

· Σε περίπτωση ενοικίου,να προσκομισθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης της κατοικίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι σου έκαναν αγαπητέ μου ο Τσε, και μεγάλος Βελουχιώτης και τους βρίζεις? Μπορεί αυτά τα δύο διαμάντια να ταυτιστούν με αυτόν τον καλικάτζαρο ? Ο Δημητριάδης και η εναπομείναντες στην ομάδα του δεν είχαν ποτέ το αίσθημα τις φιλανθρωπίας και τις υποχρεώσεις προς τους δεινοπαθούντες συνανθρώπους μας, αυτοί έχουν διδακτορικό σε άλλα θέματα!!!