Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Με αγωγή ζητάει 30 χιλ€ από τον Δήμο Αλεξάνδρειας ένας υπάλληλος - Δεν ξέρω τίποτα, λέει ο Δημητριάδης

υπαλλήλου Νίκου Γιαννάκη που τότε υπηρετούσε στο λογιστήριο του δήμου Μελίκης και φέρεται να έχει καταβάλλει ποσό ύψους 30 χιλιάδων ευρώ στο δημοτικό ταμείο και τώρα υπέβαλλε αγωγή στον ενιαίο δήμο και τα ζητάει πίσω.
φωτ. αρχείου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Το ακούσαμε και αυτό στο Δήμο Αλεξάνδρειας!!!! Υπάλληλος του πρώην Δήμου Μελίκης, δηλαδή ιδιώτης δάνεισε λεφτά στο Δήμο που ενώ είχαν εισπραχθεί διετέθησαν για όλους σκοπούς από αυτούς που προοριζόταν!! Και τώρα τι? Ζητάει τα χρήματα του πίσω. Όλοι δεν ξέρουν τίποτε!! Ούτε ο Καρέλης , ούτε ο Δημητριάδης!! Και ο Γκυρίνης πόντιος Πιλάτος!! Και εμώ ο υπάλληλος προσέφυγε στην Δικαιοσύνη ο Δήμαρχος δεν διέταξε ακόμη ΕΔΕ για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Και τίθεται το ερώτημα: Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ Εισαγγελέας να του βουτήξει?

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΚΥΡΙΕ. ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Η ΤΟ ΚΑΡΕΛΗ .ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΣΧΕΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν μπορείς να καταλάβεις ρε φίλε? Ιδιώτης ( Δημοτικός υπάλληλος ) δάνεισε 32000 χιλιάδες ευρώ στο πρώην Δήμο Μελίκης το 2010 και τώρα μετά πέντε χρόνια Ζητάει τα λεφτά του πίσω!! Τόσο απλό. Δεν είναι κανείς υπεύθυνος για αυτό? Από πότε δανείζουν λεφτά οι ιδιώτες στους Δήμους? Αν ξέρεις πέστο να το μάθουμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΓΩΓΗ ! ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ!!! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑΓΕ???? ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΟΧΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ 9.20 ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΖΗΤΕΙΤΕ Η ΕΠΙΣΤΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,