Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Γιατί κόβουμε τα χόρτα με μεσινέζες και προκύπτει άσχημο αποτέλεσμα; Σχόλιο- ερώτημα

Xρόνια τώρα έχω την απορία γιατί η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Αλεξάνδρειας κουρεύει τα ....χόρτα με μεσινέζες και όχι με χορτοκοπτικά - κουρευτικά μηχανάκια που μαζεύουν τα κομμένα χόρτα στον κάδο τους. 
Η επιλογή αυτή μπορεί να είναι πιο γρήγορη πλην όμως το αποτέλεσμα που αφήνει πίσω της είναι αν μη τι άλλο όχι το καλύτερο. Τα κομμένα χόρτα πετιούνται στα πεζοδρόμια ή στο δρόμο και η συνολική εικόνα είναι και πάλι άσχημη.
Ενδεχομένως, θα ήταν σκόπιμο αμέσως μετά από το κούρεμα του χόρτου σε πάρκα, πλατείες της πόλης αλλά και των χωριών να ακολουθεί συνεργείο συλλογής των κομμένων χόρτων ώστε να προκύπτει σωστό αποτέλεσμα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν λέμε , πάλι καλά πο τα έκοψαν? Ολοι μας , λίγο πολύ στις εισόδους των σπιτιών μας έχουμε λίγο χορταράκι. Απλά είμαστε άχρηστοι και δεν μπορούμε να λερώσουμε τα χεράκια μας και να αφιερώσουμε 2 λεπτά να τα βγάλουμε και να κάνουμε όμορφη την είσοδο της οικίας μας. Είμαστε άχρηστοι ή καλύτερα αρχοντοχωριάτες που τα περιμένουμε όλα απο άλλους. Οχι ότι γουστάρω την σημερινή Δημαρχεία με τον άσχετο δήμαρχο. Απλά ας βάλουμε και λίγο και εμείς το χεράκι , απο μόνοι μας. Απλά.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΄ΣΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.
http://edessa-sos.blogspot.gr/2015/04/blog-post_10.html