Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Καταγγελία σκανδάλου στην ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας με μεγαλοπελάτη - Σοβαρή καταγγελία Μπασδεκόπουλου για Γ. Τζίλα

Γ. Τζίλας
Η υπόθεση όπως παρουσιάστηκε χτες το
Μπασδεκόπουλος Θ
βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου φαίνεται για σκάνδαλο και μάλιστα ολκής. Ωστόσο, θα πρέπει να αναμένουμε την εξέλιξη και τις εκατέρωθεν εξηγήσεις ώστε να αποτιμήσουμε και να αξιολογήσουμε και στο τέλος να εκφράσουμε πολιτική άποψη για τα όσα.... καταμαρτυρούνται εις βάρος της τέως διοίκησης της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα εις βάρος του τέως προέδρου της Γιώργου Τζίλα που βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα μετά τις καταγγελίες του νυν προέδρου Θ. Μπασδεκόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας αναφέρθηκε χτες το βράδυ στο γνωστό περιστατικό (είχε γίνει νύξη και στο παρελθόν) του σταθμού αυτοκινήτων που βρίσκεται στο ύψος του Πλατάνου επί της Εγνατίας οδού. Ο πελάτης είναι καταγεγραμμένος στο πελατολόγιο της επιχείρησης ως "ΑVIN", όπως είναι το επίσημο όνομα της γνωστής εταιρίας που εκμεταλλεύεται τους χώρους ανάπαυσης και αυτοκινήτων στις εθνικές οδούς. 

ο σταθμός αυτοκινήτων στον Πλάτανο
Ο πελάτης λοιπόν, σύμφωνα με τον κ. Μπασδεκόπουλο, ενώ καταναλώνει νερό από την επιχείρηση εδώ και αρκετά χρόνια δεν έχει πληρώσει παρά μόνον 1.800 ευρώ ενώ με την νέα διοίκηση ήδη έχει κοπεί λογαριασμός ύψους 6 χιλιάδων ευρώ το μήνα και ένας ακόμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ το μήνα!!!
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας μάλιστα αναφερόμενος στην πρακτική της τέως διοίκησης είπε ότι είναι σκάνδαλο και ότι "εγώ ίσως να μην άλλαζα χώρα γιατί σε τέτοια ηλικία είναι δύσκολο να μάθω ξένη γλώσσα αλλά θα άλλαζα νομό" απευθυνόμενος στον Γ. Τζίλα που ήταν παρών στην συνεδρίαση ευρισκόμενος στο ακροατήριο και είπε ότι "του χρεώναμε το πάγιο, 9 ευρώ το μήνα γιατί δεν βρίσκαμε τους καταμετρητές".

Τόσο ο τέως δήμαρχος Φ. Δημητριάδης όσο και οι άλλες παρατάξεις της μειοψηφίας είπαν ότι πρόκειται περί σκανδάλου και ότι θα πρέπει να διερευνηθεί η όλη υπόθεση αφού παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρουλη πολύ καλά τα λες. Σκάνδαλο οτι δεν πλήρωσε ο ΑΒΙΝ που είναι ο Βαρδινογιάννης αλλά ντράπηκες να το πεις.
Αλλά βρε Ρούλη, πες ότι και εσύ στο χωριό είπες ότι θα κάνεις κουμάντο να μην πληρώσουμε φέτος για νερό και ότι θα το έβαζες το θέμα στο δήμαρχο. Τι εγινε τελικα; Σε απάντησε ο δήμαρχος; θα πληρώσουμε ή θα τη φάμε και θα νιώθουμε μαλάκες γιατί ο Βένιος έκανε κουμάντο πέρισι και γλύτωσαν οι δικοί του;

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΥΛΗ οι καΦεδεσ οπου και αν πινεισ τον καλακαιρινο φραπε η φρεντο η τον κερνουν η τον Πληρωνεισ τον λογ/σμο αυτοσ περνει τα χρηματα την ύδρευση την πληρωσε ====κανε κουΜαντο ονόματα αφμ ξερεισ αν αντεξεισ ΑΛΛΟ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 60 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑΓΡΑΦΕΙ Η ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΗΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΥΝ ΤΟΚΟΙ 74 ΕΥΡΩ ΤΟ ΔΙΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΚ......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ==============

Ανώνυμος είπε...

ποσοι είναι οφειλετε στην βετσοπουλου και ονόματα και ποσοι σε χωρια δεν πληρωνουν αλλα εξυπνοι και οι αλβανοι που νοικιαζουν σε χωρια δεν πληρωνουν 4-5 χρονια και εχουν κηπουσ και πουλουν κι τα διαμερίσματα 90 ευρω το διμηνο ==============θα σου στειλω χαρη την ύδρευση φραφει απληρωτο ένα διμηνον το νερο θα διακοπη εκει τι γινετε μην το κοβεισ

Ανώνυμος είπε...

κ Τζιλα , ντρεπομαι για λογαριασμο σου, μετα την καταγγελια του κ Μπασδεκοπουλου, Προεδρου της ΔΕΥΑΛ, οτι δεν πληρωνει η ΑΒΙΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ, απο υπαιτηοτητα του Προεδρου της ΔΕΥΑΛ Κ ΤΖΙΛΑ και η περιπτωση προκειται για μεγαλο σκανδαλο, της ταξεως των 200.οοοε. Δεν πληρωνε νερο για 4 χρονια. Να σε χαιρομασθε κ Τζιλα. Δευτερη υποθεση στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ για τον ΠΡΟΕΔΡΟ της ΔΕΥΑΛ κ Τζιλα. Η πρωτη ειναι η αποχετευση του Πλατεως, μεγα σκανδαλο. Εκει εμπλεκεται και ο μεγαλος Δημητριαδης, να δουμε πως θα ξεμπλεξουν απο τον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΖΙΛΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ. Βεβαια ερχεται και το σκανδαλο της ΚΕΔΑ. Ερχεται η σειρα του ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ. Η ΚΕΔΑ ειναι καταχρεωμενη και ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ σφυριζει κλεφτικα. Μολις ελθει η εκκαθαριση, θα του κοπει το γελιο του Παπαδοπουλου. Το ανοιγμα ειναι πολυ μεγαλο. Ξεπερναει το 1.000.οοοε. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ. Ο ΘΕΟΣ μας δινει μυαλο για να το χρησιμοποιουμε σωστα κ Τακη. Δεν σε σωζει κανενας. Ο φιλος σου ο Δημητριαδης, μηπως εχει και αυτος εμπλοκη. Σας περιμενει εσενα, τον Τζιλα, τον Δημητριαδη κλπ ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. Και επεται και συνεχεια. Θα περιμενουμε.Χαιρετισματα στους Τζιλα και Παπαδοπουλο. Με αγαπη.

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας υπάρχει? Τι ρωτάω θα μου πεις. Πιο πουλημένοι απο δαυτους υπάρχουν?