Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Συνέντευξη Δελιόπουλου στον Πολίτη: Σε δύσκολες συνθήκες παράγουμε έργο / Κολυμβητήριο, Φιλαρμονική, Χορωδία, Αθλητισμός...

Στ. Δελιόπουλος. Πρόεδρος ΚΕΔ Αλεξάνδρειας
Στην εφημερίδα "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" παραχώρησε συνέντευξη ο πρόεδρος της Κοινοφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αλεξάνδρειας (ΚΕΔΑ) Στέφανος Δελιόπουλος.


Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης είναι:

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ Δελιοπουλε ειπες την μιςη αληθεια. Η επιχειρηση ειναι χρεωκοπημενη. Να βγει και να μιλησει ανοιχτα ο κ Δελιοπουλος και κανονικα η επιχειρηση πρεπει να παει σε εκκαθαριση.[Να μπουν ορκωτοι] Χρωσταει παρα πολλα, το θεμα πρεπει να συζητηθει στο Δημοτικο Συμβουλιο.Κυρια ευθυνη φερει η προηγουμενη ΔΚΣΗ, τοσο της ΚΕΔΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Η υποθεση μπορει να φθασει και στο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ο Στεφανος την πατησε ειναι συνεπευθυνος με τον Παππαδοπουλο. Το θεμα αυτο, οπως και αλλα πολλα η νυν ΔΚΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , δεν τα χειρησθηκε καλα απο αγνοια και ως εκ τουτου ειναι συνυπευθυνη και αυτο οφειλεται στην ανεπαρκεια της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΚΣΗΣ, διοτι δεν το χειρισθηκε οπως ερπεπε και τωρα βρεθηκε η νυν ΔΚΣΗ μπλεγμενη σε πολλα θεματα, χωρις να φταιει πουθενα. Ας προσεχε. ΕΚΕΙΝΟΣ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΣΤΗ ΚΕΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΔΑ. Η ΚΕΔΑ υποχρεωτικα πρεπει να κλεισει αμεσα, να παει σε εκκαθαριση, ολες οι αρμοδιοτητες να μεταφερθουν στο ΔΗΜΟ και ετσι θα σωθει ο Δημος, αλλιως θα εκτεθει πολυς κοσμος. Η ΚΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ. Αλλοιμονο στους πρωην και νυν ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ. Μερικοι θα χασουν τον υπνο τους και θα αλλαξουν και πολη. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ.