Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

"ΝΑΙ" στα ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ από τον Τζιτζικώστα με τις ευλογίες Καλαϊτζίδη- Καρατζιούλα - Τεληγιαννίδη / Να αντιδράσει τώρα ο δήμος Αλεξάνδρειας που τον έγραψαν κανονικά

Γράφαμε προ ημερών για την υπόθεση της εταιρίας ΒΙΟΛΙΠΑΣΜΑΤΑ στο Πλατύ που έκανε αίτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο κεντρικής Μακεδονίας να εγκρίνει την λειτουργία της στη βάση της νέας μελέτης που κατέθεσε.
Γράφαμε ότι θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά την όλη υπόθεση και ότι ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Καλαϊτζίδης θα πρέπει στην εισήγησή του να λάβει σοβαρά υπόψη του τόσο τις.... διαθέσεις του κόσμους της ευρύτερης περιοχής όσο και την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας που εκφράστηκαν με διαφόρους τρόπους αρνητικά.

Έλα όμως ντε που η διοίκηση Τζιτζικώστα έγραψε κανονικά τόσο τον δήμο Αλεξάνδρειας όσο και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και ψήφισε θετικά, αποδεχόμενη την νέα μελέτη περιβαντολογικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) και με την θετική εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη και την σύμφωνη θετική γνώμη- ψήφο των περιφερειακών συμβούλων της πλειοψηφίας Καρατζιούλα και Τεληγιαννίδη έκανε αποδεκτή την πρόταση της εταιρίας.

Πρέπει να σημειωθεί ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση τάχθηκε αρνητικά στο εν λόγω θέμα αλλά ο Τζιτζικώστας φαίνεται ότι είχε άλλες προτεραιότητες και ο Καλαϊτζίδης φαίνεται ότι πείστηκε γιαι τις καλές προθέσεις της εταιρίας που βρομίζει και ρυπαίνει χρόνια τώρα την ευρύτερη περιοχή του Πλατέος...

Είναι προφανές ότι ο δήμος Αλεξάνδρειας θα πρέπει να αντιδράσει τάχιστα και με πολύ θόρυβο θα έλεγα. Αν κάνει "γαργάρα" το θέμα θα θεωρηθεί και δικαίως, συνυπεύθυνος και ότι έκανε συμπαιγνία με τον Τζιτζικώστα και τον Καλαϊτζίδη και εν τέλει θα χρεωθεί την πολιτική φθορά από την όλη υπόθεση.
Και τέλος, θα πρέπει να καταδικάσει ορθά κοφτά τον Καλαϊτζίδη που αδιαφόρησε για την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και ουσιαστικά έγραψε όλον το δήμο Αλεξάνδρειας και έκανε του κεφαλιού του. Επίσης, να καταδικαστούν οι σύμβουλοί του που χωρίς άποψη εμφανίστηκαν στην εν λόγω συνεδρίαση της περασμένης Δευτέρας και σήκωσαν το χέρι τους καταδικάζοντας τους κατοίκους να ζουν μέσα στη βρώμα....

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κάτοικοι της περιοχής Πλατεος εκφράζονται από το τοπικό συμβούλιο Πλατεος. Το τοπικό συμβούλιο γνωμοδοτησε υπέρ της λειτουργίας του εργοστασίου και μάλιστα ομόφωνα! Δυστυχώς κάποιοι αστείοι άνθρωποι με αυτή την απόφαση που πήραν επαναφέρουν τον ΚΑΡΚΊΝΟ στην ευρύτερη περιοχή!

Ανώνυμος είπε...

Η απόφαση τής περιφέρειας αποτελεί δικαίωση του τοπικού Πλατεος και των φωτεινών μυαλών που το αποτελούν! Μπράβο σ' αυτά τα λαμπρά μυαλά του τοπικού συμβουλίου Πλατεος!

Ανώνυμος είπε...

Η διοίκηση του δήμου Αλεξάνδρειας οφείλει να αποδείξει ότι δεν είναι μόνο λογια αλλά κάνει και πράξεις. Η περίοδος χάριτος έληξε. Ξυπνάτε