Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Σφοδρές αντιδράσεις των μελών του ΣΥΡΙΖΑ στην έφοδο των Πασόκων / Συνάντηση γνωριμίας Θ. Γικόνογλου με τον Τσίπρα


Περίμενα αλλά όχι στο βαθμό αυτό αντιδράσεις στο ρεπορτάζ που αφορούσε στην έφοδο που επιχειρούν να κάνουν οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ πρώην δήμαρχοι, βουλευτές και πολιτικά στελέχη οι οποίοι διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στο ψηφοδέλτιο των ερχόμενων βουλευτικών εκλογών ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα αυτό που κάνουν τόσα...
χρόνια, το επάγγελμα πολιτικός.
Οι αντιδράσεις ήταν από πολιτισμένες έως και πολύ έντονες διανθισμένες με “γαλλικά” και όλες είχαν ως κοινή συνισταμένη ότι τέτοια εξέλιξη ή ενδεχόμενο δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτή με κανέναν τρόπο.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι άπαντες γνώριζαν ή δήλωσαν στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ ότι γνώριζαν για αυτές ή άλλες κινήσεις προερχομένων από το ΠΑΣΟΚ στελεχών που ψάχνουν να βρουν δίοδο και να εισχωρήσουν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία.

Βέβαια, και επειδή το ρεπορτάζ συνεχίζεται, μάθαμε και κάτι άλλο που κατά την εκτίμησή μου είναι αρκούντως σημαντικό και δείγμα του πως σκέφτονται ορισμένα από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και που έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με το “κοινό αίσθημα” της οργανωμένης βάσης του κόμματος.
Αξιόπιστη πηγή δήλωσε στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ ότι σημαίνον στέλεχος της οργάνωσης της Ημαθίας και της Αλεξάνδρειας είπε με κάθε σοβαρότητα ότι “δεν έχω κανένα πρόβλημα να είναι υποψήφιος βουλευτής μας ο Θανάσης Γικόνογλου, απεναντίας”.
Βέβαια, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην έχει κανένα πρόβλημα πλην όμως έχει τεράστιο πρόβλημα το σύνολο της κομματικής βάσης της οργάνωσης του δήμου.

Κλείνοντας άφησα για το τέλος το καλύτερο. Άλλη αξιόπιστη πηγή είπε στα Τοπικά ΧΡΟΝΙΚΑ ότι η συνάντηση Θαν. Γικόνογλου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Κουρουμπλή και τον βουλευτή του κόμματος Τσουκαλά έχει “ουρά” και μάλιστα πολύ μεγάλη.
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που οι φήμες τον φέρνουν να διεκδικεί θέση στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε για λίγο με τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της επίσκεψης του τελευταίου στην Θεσσαλονίκη.
Λέτε να σημαίνει κάτι αυτό ή απλώς μια απλή “τυχαία” συνάντηση;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μοχλα αν παρει δυο φηφουσ χαιρετισμουσ στην βουλγαρια καταλαβαινεισ

Ανώνυμος είπε...

ποσα μπορει να σε ακουμπαει ο μαρκουλης ρε ντεμεκ αριστερε με δεξια τσεπη? Ποσα μπορει να σε χωνει ρε. Ξεφτυλα της αριστερας . Αριστερος δεν θα γινεις ποτε ρε . Εισαι απλα MEGAλοδημοσιογραφος. Ντροπη σου ρε που το παιζεις αγωνιστης. Ντροπη σου.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ , ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΟΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΠΑΣΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Μια συνταγή μαγειρικής εαν δεν πετύχει δεν την ξανακάνεις επειδή δεν βγήκε καλό το φαγητό και έμεινες νηστικός! Πόσο πιο πολύ που δοκιμάζουμε τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια (για όλους εδώ και χρόνια εκλεγμένους βουλετές ή υποψήφιους).
Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε συνταγή και τον Σέφ μαζί.
Τα σέβη μου.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

OXI STO PASOK. OXI