Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Παν. Γκυρίνης στους συνεργάτες του: Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν

Η πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» του νικητή των εκλογών στον δήμο Αλεξάνδρειας έγινε το Σάββατο το βράδυ με τον νέο δήμαρχο να επαναλαμβάνει ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν και ότι πρέπει όλοι μαζί να δώσουν τον αγώνα ώστε να μην διαψεύσουν τις ελπίδες των δημοτών που στήριξαν, ψήφισαν και χάρηκαν με την νίκη του συνδυασμού.

Η συγκέντρωση έγινε στο «ΚΤΗΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ» στις 9μμ του Σαββάτου και...
ανταποκρίθηκαν οι περισσότεροι υποψήφιοι και στελέχη της παράταξης αρκετοί εκ των οποίων πήγαν οικογενειακώς ώστε να γιορτάσουν τη νίκη τους.


Ο επικεφαλής της παράταξης και νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης πήρε το λόγο και αφού ευχαρίστησε όλους τους υποψήφιους και τις οικογένειές τους για τον δύσκολο αγώνα που έδωσαν όλοι μαζί τόνισε ότι «…από τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για όλους μας. Πρέπει να μην διαψεύσουμε τις ελπίδες των δημοτών που μας εμπιστεύθηκαν και θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να  πετύχουμε προς όφελος του τόπου και των παιδιών μας».

Αναφερόμενος στα όσα «σενάρια» ακούγονται περί διοικητικών θέσεων τόνισε με απόλυτη σαφήνεια ότι «τίποτα δεν ισχύει από όσα ακούγονται. Δεν ήρθα σε επαφή με κανέναν».

Ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας από την εβδομάδα που αρχίζει αύριο θα αρχίσει να δουλεύει εντατικά με τους συνεργάτες ώστε να ενημερωθεί κατ΄ αρχάς από την απερχόμενη διοίκηση για τα τρέχοντα αλλά και για τα μεγάλα ζητήματα που είναι σε εξέλιξη στον δήμο ώστε να μη χαθεί ούτε ο ελάχιστος χρόνος μέχρι την πρώτη Σεπτεμβρίου που θα αναλάβει επίσημα.

Το γραφείο τύπου

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

giatrous den exei i alexandreia. Mporeis na kaneis kati?

Ανώνυμος είπε...

κατεβηκε ο μαχαλασ στην βετσοπουλου πιοσ θα κανει κουμαντο το τερμα το γκαζι και η μουσικη που εισαι ρε θεμη είχαμε υσηχασει τωρα τι γινετε από 1 σεμπτεβρη γιωργο τι γινετε δεν θα ορολαβαινεισ παλι στην παπαγου να τρεχεισ

Ανώνυμος είπε...

εχουμε το πιο πανακριβο νερο δημαρχε εαν δεν το ξερεις. Το δωρεαν αγαθο το πληρωνουμε χρυσαφι. Θα κανεις κατι? Η' θα το κοπανησεις παραπανω να κλεισεις τις τρυπες που αφησαν αλλοι και δεν εχουμε ευθυνη εμεις οι απλοι πολιτες. Για το εργο αναπλασης , τα γκαλτεριμνια που οι πετρες βγαινουν θα κανεις καταγγελια ή θα πεις δεν βαριεσε? Η πολη εχει προβληματα καθημερονοτητας. Απλα προβληματα που τα λυνει και 1 παιδι 10 χρονων. Μπορεις να μας τα λυσεις? Καντο γρηγορα σε παρακαλω και βγαλε φορα τα ονοματα που εβαλαν τον δημο μεσα. Εαν το κανεις θα εισαι ισοβιος νικητης. Εαν οχι , κριμα που σε ψηφισαμε. Ακου τον απλο λαο και κρινε. Αυτος σε εβγαλε δημαρχο.