Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Με απόφαση Κούγκα ΤΕΛΟΣ το πανηγύρι του 15Αυγουστου στην Αλεξάνδρεια

Με απόφαση του απερχόμενου αντιδημάρχου Σάκη Κούγκα καταργείται για φέτος το πανηγύρι του 15Αύγουστου.
Ο αντιδήμαρχος λίγες μέρες πριν αποχωρήσει από την θέση του διαπιστώνει μετά από δώδεκα χρόνια παρουσίας στο δήμο και στην θέση του αντιδημάρχου ότι ο χώρος που γίνεται κάθε χρόνο το πανηγύρι είναι ιδιοκτησίας του Υπουργείου Γεωργίας και ως εκ τούτου δεν μπορεί να διεξαχθεί φέτος το πανηγύρι.
Η απόφαση έχει μια και μόνο προφανή... σκοπιμότητα. Να δημιουργηθεί τετελεσμένο στη νέα διοίκηση και να δυσχαιράνει την διοίκηση Γκυρίνη εν όψει πιθανής διεκδίκησης του χώρου από το κράτος.
Ο χώρος της πρώην ΥΕΒ είναι όντως ακατάλληλος και πρέπει να βρεθεί άλλος για να γίνει ένα σωστό πανηγύρι που να προσθέτει στην πόλη και όχι να αφαιρεί.
Όμως, η εν λόγω απόφαση είναι άκαιρη, υστερόβουλη και εν τέλει καταστροφική και γι αυτό θα πρέπει να ανακληθεί άμεσα. Διότι, δημιουργούνται τετελεσμένα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο περιφερόμενος < άρχοντας> εκδικείται. Ρήμαξαν τον Δήμο, ρήμαξαν τον Πόλη με την αποψίλωση όλων των υπηρεσιών, και τώρα εκδικούνται και τους εμπόρους, καταστηματάρχες, ταβέρνες, καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, και ότι υπάρχει ακόμη ζωντανό σε αυτή την Πόλη. Δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως έχασαν την εξουσία. Τα σκουπίδια στους δρόμους στοίβες, και τα αδέσποτα σκυλιά τα σκορπίζουν βρομίζοντας ακόμη περισσότερο την Πόλη. Τα χόρτα στους δρόμους και τα πάρκα έφτασαν στο μπόι του Κούγκα. Ο Δήμος λειτουργεί με τον αυτόματο πιλότο. Μόνο για πράξεις εκδίκησης υπογράφει ο Κούρκας!!! Τις άλλες αρμοδιότητες τις υπογράφει το λυκόπουλο ο Στεργιόπουλος!! Ο ποία κατάντια!! Αυτοί μας Διοικούσαν αυτά τα χρόνια!! Η εμποροπανήγυρη είναι ένας θεσμός που λειτουργεί χρόνια τώρα και δεν μπορεί ο κάθε π@@@@ @ς να την καταργεί. Να πάρει απόφαση ο εμπορικός σύλλογος και να καταδικάσει την αυθαίρετη αυτή ενέργεια. Να πάρει θέση και να καταγγείλει αυτή την πράξη και ο νέος Δήμαρχος με τους συμβούλους του και να σταματήσουν αυτή την αυθαιρεσία. Και επειδή αυτή η ενέργεια βγάζει μπόχα η νέα Διοίκηση να ψάξει να βρει τι γινότανε τα προηγούμενα χρόνια. Και όχι μόνο σε αυτό ΑΠΟΓΡΑΦΗ σε ΟΛΑ!!! Διαφάνειας διεκήρυττε προεκλογικά ο κ Γκυρίνης, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΡΑ!!! Τέρμα το κουκούλωμα!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουγκας κανει την δουλεια χωρις να ξερει ο δημητριαδης; Λιγο δυσκολο το βλεπω.
καλα εκανε και εγραφε προεκλογικα αλλα και πολυ καιρο τωρα ο μοχλας οτι ειναι ανικανοι και ανεπαρκεις. μεσα επεσε.
ευχομαι να μην μας βγουν και οι καινουργιοι ανικανοι. θα ειναι να μεταναστευουμε ομαδικα

Ανώνυμος είπε...

Κάτι υποκείμενα σαν αυτόν είναι να τους βλέπει ο κόσμος και να τους φτύνει!!

Ανώνυμος είπε...

ας βαλουν το αμφιθεατρο για χωρο.