Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΠΑΜΠΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ: "Με πήρε στο λαιμό του ο Κούγκας"

Το σημερινό δράμα του δήμου μας δεν είναι άλλο από αυτό που δείχνει ότι ψηφίσαμε τέτοιους άρχοντες και ότι πίστεψα ως άτομο στην αγωνία που έχει πάνω στην κρίση ο κάθε δοκιμαζόμενος επιχειρηματίας , αυτό που μπορεί να πίστευε ο καθένας: «κάντο εσύ και μη σε νοιάζει εγώ είμαι εδώ».

Η λογική των αποφάσεων που παραπέμπει σε μονομερείς ενέργειες προσωπικού χαρακτήρα δεν είναι δυνατόν παρά να οδηγήσει σε καταστάσεις που είναι  είτε...
παράτυπες είτε παράλογες.

Αυτό το διαπίστωσα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όταν συζητήθηκε η παρανομία που με δική τους προτροπή διέπραξα και όλοι έκαναν τον ανήξερο.
Ήξερα ότι η «σιδεριά στο οικόπεδο του πνευματικού κέντρου» ήταν ένα  παράτολμο εγχείρημα. Δεν γνώριζα ότι ήταν και παράνομο, καθώς είχα την διαβεβαίωση του κ. Κούγκα «ότι δεν είναι παράνομο και ότι αυτός είναι εδώ».

Αντιλαμβανόμενος το τι λάθος διέπραξα, άσχετα αν το έκανα με τη διαβεβαίωση και την παρότρυνση του τοπικού άρχοντα, διαισθανόμενος ότι όλα έχουν ένα όριο
Δηλώνω ότι
1)    Ξηλώνω με δική μου πρωτοβουλία, ευθύνη και δαπάνες την σιδηροκατασκευή στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.
2)    Θέτω χωρίς προαπαιτούμενα τις μικρές μου δυνάμεις- εφ’ όσον τις αποδεχτεί- στον συνδυασμό του κ Π. Γκυρίνη.

Με τιμή
Μπάμπης Βουλγαράκης

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σώπα ρε συ. Και βασίστηκες στον Κούγκα? Πόσο λερωμένη μπορεί να έχεις την φωλειά σου ? Ειδικά εσύ καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Αει τράβα αλλού. Μην κάψουμε και τον γκυρίνη εξαιτίας σου. Οχι ότι σε νοιάζει. Την πάρτυ σου, κοιτούσες, κοιτάς και θα κοιτάς.

Ανώνυμος είπε...

esten magen este lamogien

Ανώνυμος είπε...

Ο Βουλγαράκης είπε αυτά που είπε. Ο Κούγκας γιατί δεν απάντησε και απάντησε ο Δημητριάδης? Αν είναι άντρας και φοράει παντελόνια να βγεί και να πει τα πράγματα με το όνομα τους. Επίσης να βγούνε δημόσια αν είναι άντρες και να πούνε την αλήθεια τόσο ο Κούτσιας όσο και ο Γκαγκούδης, Η αλήθεια είναι ότι ο Κούγκας γνώριζε ότι ο Βουλγαράκης είναι γνωστός με τον Γκυρίνη ,τον Γκιουρτζή και με άλλους υποστηρικτές του Γκυρίνη ,και πήγε να του ανοίξει τρύπα, αλλά έπεσε μέσε και αυτός και ο Δημητριάδης, και τώρα παριστάνουν τις μωρές παρθένες!!

Ανώνυμος είπε...

Λίγες μέρες έμειναν ακόμη... Υπομονή και θα αλλάξει το κατεστημένο! Επιτελους!

Ανώνυμος είπε...

Ναι Μπάμπη λες και δεν ξέρουμε ποιος είναι ο Κούγκας και πώς ενεργεί και μάλιστα ενόψει εκλογών. Το θέμα όμως είναι ότι εσύ έπεσες στη παγίδα που σου έστησε αυτός ο τύπος, ενώ έπρεπε να την είχες αποφύγει. Για αυτό Μπάμπη μου να το ξέρεις στο μέλλον με ποιόν συναλλάσσεστε .