Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

VIDEO- Σκληρή κριτική Κιρκιλιανίδη στον πρόεδρο των Τρικάλων Κασνακίδη - Για προβολέα, ψηφοθηρία και επιλεκτικό έργο



O σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Κιρκιλιανίδης είχε κέφια χτες βράδυ στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αφού μετά την περίοδο του καλοκαιριού που είχε φουλ τάιμ εργασία επανήλθε και έβαλε μια σειρά ζητήματα που αφορούν στα Τρίκαλα, το χωριό δηλαδή όπου κατάγεται και κατοικεί. Ο Γ. Κιρκιλιανίδης έθεσε με παραδείγματα το θέμα της αναγκαιότητας ότι οι αιρετοί, οι σύμβουλοι και οι πρόεδροι των κοινοτήτων, πρέπει να υπηρετούν τον θεσμό και τον τόπο του με ανιδιοτέλια και όχι για ίδιον όφελος. Αναφέρθηκε στον πρόεδρο των ...

Τρικάλων, τον Δήμο Κασνακίδη, ο οποίος εκτέλεσε ένα έργο στην γειτονιά του, όπως είπε ο σύμβουλος, και μάλιστα το εκτέλεσε κατά το δοκούν!!

Ο Γ. Κιρκιλιανίδης αναφερόμενος στο έργο της κάλυψης ενός τσιμενταύλακα στον οποίο τοθετήθηκε αγωγός κατήγγειλε ότι ο πρόεδρος της κοινότητας καθόρισε σε ποια οικόπεδα θα καλυφθεί ο αγωγός και σε ποια όχι. Μ΄ άλλα λόγια, είπε ο κ. Κιρκιλιανίδης, το έργο δεν έγινε ολοκληρωμένο και συνεχές αλλά με μπαλώματα διότι ο πρόεδρος εξυπηρέτησε το σπίτι του και τους ψηφοφόρους του ενώ άφησε χωρίς έργο τους συγχωριανούς του στην γειτονιά που δεν τον ψήφισαν!!

Επίσης, ο Γ. Κιρκιλιανίδης αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα γεγονός με πρωταγωνιστή και πάλι τον πρόεδρο της κοινότητας Δ. Κασνακίδη που εκλέχτηκε με την διοίκηση Δημητριάδη. Ο πρόεδρος του χωριού τοποθέτησε στην κολώνα της ΔΕΗ έναν μεγάλο προβολέα με τον οποίο φωτίζει όλο το βράδυ την μάντρα με σίδερα που διατηρεί. Βέβαια, το επιπλέον ρεύμα που καταναλώνει ο προβολέας το πληρώνει το ταμείο του δήμου και είναι προφανές ότι ο πρόεδρος εξυπηρέτησε τον εαυτό του με ξένα λεφτά.

Τέλος, ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γ. Κιρκιλιανίδης ανέδειξε ένα πολύ σοβαρό θέμα που η διοίκηση Δημητριάδη δεν έδωσε την παραμικρή λύση στην τριετία που διοικεί το δήμο. Πολλά σπίτια στα Τρίκαλα αντί να ρίχνουν τα απόνερα από τις κουζίνες, τα μπάνια κλπ στους βόθρους τους τα ρίχνουν με παράνομες συνδέσεις στο δίκτυο ομβρίων του χωριού που σε άλλα σημεία είναι ακάλυπτο και σε λίγα σημεία είναι κλειστό. Αυτό το χάλι πρέπει να σταματήσει και να μπει επιτέλους μια τάξη από την νέα διοίκηση που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαϊου.

Γενικώς να πούμε ότι η παρουσία του Κιρκιλιανίδη δείχνει ότι η επάνοδός του στα του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να θεωρηθεί ως προπομπός της δυναμικής του συμμετοχής στα προεκλογικά δρώμενα που αρχίζουν να διαμορφώνονται το διάστημα αυτό.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κανεις Μοχλα και βάζεις τέτοια βίντεο και μπορούμε να δούμε πόσο χαμηλό είναι το επίπεδο των δημοτικών συμβούλων. Δυστυχώς με τέτοιους συμβούλους μόνο προς τα πίσω πάμε.

Ανώνυμος είπε...

Πού είσασταν τόσο καιρό κ Κυρκιλιανίδη? Γιατί τώρα? έχετε ευθίνες ως αντιπολύτευση είσασταν ανίπαρκτοι όλα αυτά τα χρόνια.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε 9:15 τι έχει ο Γιαννάκης; Μια χαρά παιδί είναι. Και από ότι φαίνεταιτο τρώει οοοολο το φαΐ του.