Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Η αποθέωση του "κιτς" στην Αλεξάνδρεια - Πόσα κομμάτια πρέπει να γίνει ο Τόκας για να στρώσει η κατάσταση;

Σ. Τόκας
αντιδήμαρχος
άλλο κρίνονται ως απαράδεκτες. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει, αφήνει κλαδιά και μπάζα σε κοινόχρηστους χώρους, βγάζει τα σκουπίδια εκτός κάδων κλπ. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά υπάρχουν ορισμένοι συμπολίτες που θεωρούν τον δημόσιο χώρο δικό τους, τον θεωρούν ως προέκταση του σπιτιού τους και κάνουν ότι θέλουν χωρίς να ρωτήσουν κανέναν.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρη κοψε κατι.Τωρα που θα πρεπει να κοβει χορτακαθε εβδομαδα θα δεις ποια θα ειναι η κατασταση. Χειροτερη επι εποχης Κουγκα. Θα μας φανε τα φιδια. Τωρα που οι Αντιδημαρχοι γινονται παλι 5 και δεν υπαρχουν συνταξιουχοι, θα δουμε πιοι θα πληρωνονται και ποσοι θα μεινουν. Γιατι ολοι τους ειναι για το μεροκαματο. Για ποια καθαριοτητα μιλας κ Μοχλα. Κανε ενα ρεπορταζ στα χωρια πχ στη Κορυφη, που ειναι και χωριο σου. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ. Θα δεις τωρα το καλοκαιρι τι θα γινει. θα μας φαει η βρωμα και η δυσοσμια.Τα σκουπιδια θα μαζευονται καθε 15 ημερες και να δουμε. Η Μελικη φετος θα ποτισει. Αμφιβαλλω. Που ειναι η Αντιπολιτευση. Τι κανεις κ ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΕ, που θελεις να γινεις και Δημαρχος, με τι προσοντα. Οι της Αντιπολιτευσης μονο ο μεγαλος Κιμων εχει προσοντα, θα τον βοηθησει ο κ Κουγκας και μαλιστα θα πετυχει τον στοχο του. Βεβαια γινεται μια κινηση απο συμπολιτες μας να μαζεψουν χρηματα για να χρηματοδοτησουν τον κ Παρασχου στον προεκλογικο αγωνα μετα απο τεσσερα χρονια. Εισαι τυχερος Κιμων. Και μαλιστα ο Δημητριαδης σκεφταιτε να τον δωσει το δαχτυλιδι. Μαλλον τον βλεπω τον επομενο Δημαρχο. Μπραβο σου ΚΙΜΩΝ. Δευτερος Δημαρχος απο το ΝΗΣΕΛΙ. πρωτος ο Δημουλης και μετα εσυ. Οποτε κ Βενιοπουλε θα περιμενεις, εκτος και εαν θελει παλι να διεκδικησει τον Δημο ο μεγαλος Δημητριαδης. Ας περιμενουμε να δουμε τι θα βγαλει ο χρησμος της Πυθιας. Εν αναμονη.

Ανώνυμος είπε...

Ας αντικαταστήσει τον Γκυρίνη αφού είναι τόσο άξιος.

Ανώνυμος είπε...

Οταν παραποιούμε την αλήθεια και την πραγματικότητα τότε δείχνουμε εμπαθεια, λεμε ψέματα και θέλουμε να πετύχουμε άλλους στόχους.
ο αντιδήμαρχος είναι παναξιος και αποτελεσματικος. Και πολύ σ σωστά τα γραφετε κυριε Μόχλα

Ανώνυμος είπε...

Κίμων Παράσχου δήμαρχος;;;; Χαχαχαχα!
το άλλο με τον Τοτό είναι απείρως πιο πετυχημένο...

Ανώνυμος είπε...

Δεν παραποιώ και δεν ειρωνεύομαι τον Τόκα. Απλά τον θεωρώ ικανότερο από τον σημερινό Δήμαρχο. Όσο για την περίπτωση του Παράσχου, μόνο σαν ανέκδοτο μπορώ να το δεχθώ.