Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Σήμερα "κληρώνει" για τον νέο Αντιδήμαρχο Αλεξάνδρειας; Συνεδριάζει το βράδυ η δημοτική ομάδα πλειοψηφίας

Ο δήμαρχος με την δημοτική του ομάδα την ημέρα της ορκωμοσίας 
δημάρχου Π. Γκυρίνη και αναμένεται, εκτός των θεμάτων ρουτίνας, να ανακοινωθεί και το όνομα του νέου αντιδημάρχου που θα αντικαταστήσει τον παραιτηθέντα Ν. Αλεξόπουλο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Δεν θυμάμαι άλλο τέτοιο αλαλούμ. Παραίτηση δύο Αντιδημάρχων σε διάστημα επτά μηνών. Κέρδισε μία συμμετοχή στο βιβλίο Γκίνες ο κ Γκυρίνης. Δυστυχώς αυτόν ψήφησα για Δήμαρχο.

Ανώνυμος είπε...

Οι εμμισθες θεσεις των ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ειναι τρεις και οι Αντιδημαρχοι πεντε. Οπως καταλαβαινετε μετα απο λιγο θα βγουν μαχαιρια για το πιοι θα ειναι εμμισθοι.Βλεπω να μην συμπληρωνει τον αριθμο των Αντιδημαρχων, γιατι ολοι τους ειναι για το μεροκαματο. Οι περισοτεροι ειναι ανεπαγγελτοι. Κανενας τους δεν προσφερει υπηρεσιες αφιλοκερδως, ουτε μια ημερα.Ο Μεγαλος της καθαριοτητος και ο Αντιστοιχος των εργων δεν θα μεινουν ουτε μια ημερα χωρις Αντιμισθια. Το ιδιο θα κανει και ο τοπικος του Πλατεως. Δεν προκειται να μεινει ουτε μια ημερα χωρις μισθο. Ερχονται μεγαλες φορτουνες στη ΔΚΣΗ. εΥΤΥΧΩΣ Ο Δημαρχος ειναι ικανοτατος και θα βρει λυση, οπως παντα. Το πολυ να παραιτηθει κανενας Αντιδημαρχος. Μαθημαινα τα βουνα απο τα χιονια. Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Η Αγία τριαδα και βάλε με τους μισθούς ανα χείρας. Ποιος μαμάει την πόλη οοοεεεοοο.Ωρα να φάμε το σύνθημα της παράταξης,

Ανώνυμος είπε...

Έναν άμισθο εφοριακό είχατε που δούλευε ολημερίς και οληνυχτίς και εσείς πετούσατε χαρταετό... ΑΠΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΟΛΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΙ.... Άρε παλούκα που θέλουμε....

Ανώνυμος είπε...

Πάνο , ποτέ δεν είναι αργά. Σύνελθε, δέσε την ομάδα σου . βρες τον εαυτό σου και έχε κοντά σου αυτούς που θέλουν το καλό σου, και όχι αυτούς που σου χαϊδεύουν τα αυτιά σου, και που σκοπό δεν έχουν το καλό το δικό σου και τις παράταξης ,αλλά το δικό τους συμφέρον.