Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Κλαίνε οι γυναίκες της Ημαθίας και οι πολίτες όλοι με τον Αποστόλη / Αποκλειστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο / ΤRL

Πληροφορούμαι ότι ο Αποστόλης Βεσυρόπουλος όπου κι αν πάει στην Ημαθία γίνεται δεκτός με.... μεγάλη θέρμη. Στα καφενεία των χωριών που επισκέπτεται οι θαμώνες μόλις τον βλέπουν αρχίζουν να ζητοκραυγάζουν και ορισμένοι θερμόαιμοι αρχίζουν να σπάνε πιάτα.
Ο Αποστόλης, όπως λέει και στο τελευταίο δελτίο τύπου που στέλνει σε όλα τα ΜΜΕ του νομού πλην των Χρονικών, έγινε δεκτός με κλάματα από τις γυναίκες της Ημαθίας σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε.
Μάλιστα, οι γυναίκες άρχισαν να κλαίνε πριν γίνει η συγκέντρωση, άρχισαν να κλαίνε μόλις ανακοινώθηκε η συγκέντρωση και ένας "παπαράτσι" που καραδοκούσε, τράβηξε το στιγμιότυπο και το δημοσιεύουμε κατ΄ αποκλειστικότητα.
Συμπέρασμα: Ο Απ. Βεσυρόπουλος προκαλεί κλάμα και ενθουσιασμό. Ψηφίστε τον

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ακου ρε συ , ονειρο που ειδα. Ταχα ημουν βουλευτης της νδ. Και ετρεχα, ετρεχα, ετραχα, να μαζεψω σταυρους μπας και βγω. Αλλα ετρχα παραπολυ για τον σταυρο. Και εκει που τελικα πιστευω οτι θα βγω, δεν βγηκα ... Καθομαι απογοητευμενος να δω τα αποτελεσματα. Ανοιγω το ποταμισο καναλι που πλεον χεοροκροταει τον Αλεξη, βριζει τον αντωνη και πανε στα αποτελεσματα. ΚΑι βλεπω οτι ενω αγωνιστικα με σταυρο και δεν βγηκα, τζουπ στο επικρατειας γραφει οτι βγηκε καποιος Οικονομου ?(γνωστος γυρολογος με μουσια) και λεω τι εγινε ρε παιδια? Εγω ετρεχα για σταυρους ! Τον κουμμονιστη εβγαλε η νδ. Αλλαζω καναλι και βλεπω οτι βγηκε πρωτη. Καθιστε ρε παιδες, δεν ειμαι πιωμενος.. Ποια γκερεκου? Η γκερεκου του πασοκ! Καλα ρε παιδια εγω μαζευα σταυρους για την νδ και βγηκε ο οικονομου και η γκερεκου? Ποσο ΜΠΙΠ μπορει να ειμαι? Αλλα δυστυχως οι σταυροι μου πηγαν για οικονομου και γκερεκου. Μετα ξυπνησα. ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΟΛΑ ΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Αποστολη..Παρτην.... ΜΠΙΠ!!!!!!!!! Ευτυχως ομως που εχεις την αμορφωτη αγροτια μαζι σου. Ναι βρε... Αυτοι που κλεινουν τους δρομους. Αλλα ευτυχως για εμας υπαρχουν τα μεγαλα αστικα κεντρα. Ευτυχως που οι εκλογες δεν θα κριθουν με γνωμονα τους αμορφωτους - χωρις φορολογια εδω και χρονια(και ταζε εσυ λεφτα στους αμορφωτους). ΕΥΤΥΧΩΣ!!!