Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Η "γρουνοχαρά" στο Garden με πολλούς υποψήφιους βουλευτές και αρκετό κέφι / Φωτορεπορτάζ

Την Κυριακή το μεσημέρι έξω από το καφέ Garden, στο κέντρο της Αλεξάνδρειας διοργανώθηκε από την ιδιοκτησία της επιχείρησης η καθιερωμένη εκδήλωση που γίνεται εδώ και χρόνια, "η γρουνοχαρά". Στην εκδήλωση αυτή είθισται να.... συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος και βέβαια αποτελεί μια "χρυσή" ευκαιρία για τους πολιτικούς να κάνουν μια περαντζάδα αφού βρίσκουν έτοιμο ακροατήριο.
Στην εκδήλωση έδωσαν το "παρών" αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές όλων σχεδόν των κομμάτων.

Από την πλευρά της ΝΔ επισκέφθηκαν την εκδήλωση ο Λ. Τσαβδαρίδης και η Γ. Μπατσαρά που συνάντησαν και συνομίλησαν με τους υποψήφιους του κόμματος του Στ. Θεοδωράκη, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Οι "ποταμίσιοι" υποψήφιοι εμφανίστηκαν ομαδόν δείχνοντας εικόνα ομοψυχίας και ενότητας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές Ημαθίας με το ΠΟΤΑΜΙ

Ήταν ο ντόπιος υποψήφιος δικηγόρος Γ. Μοσχόπουλος και οι κ. Κουπίδης, Τόλιος και Λιόλιος που τα είπαν με τους συγκεντρωμένους πολίτες.

Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Αντωνίου με τον
δημοσιογράφο Σ. Τάμογλου
Επίσης, παρόν στην εκδήλωση και ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Αντωνίου που δέχτηκε τα συγχαρητήρια των παρισταμένων αφού την προηγούμενη μέρα είχε ανακοινωθεί επίσημα η υποψηφιότητά του που πέρασε από ...συμπληγάδες.
Όλοι του ευχήθηκαν "καλή επιτυχία" αφού πλέον η πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ δεν αμφισβητείται και το ενδεχόμενο να εκλέξει τρεις ως και τέσσερις βουλευτές το κόμμα στην Ημαθία ανοίγει το δρόμο και της δικής του εκλογής.

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Γ. Απατσίδης με
τον Δ. Παράσχο και τον Γ. Μιχαηλίδη
Στην ίδια εκδήλωση και ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Απατσίδης που έκανε σημειολογική εμφάνιση αφού είχε ως παρέα τον παλιό γραμματέα του κόμματος στην Ημαθία και ιστορικό στέλεχος του κινήματος, τον Δημήτρη Παράσχο αλλά και τον μηχανολόγο Γιώργο Μιχαηλίδη, στέλεχος του κόμματος τις παλαιότερες εποχές.
Ο Γ. Απατσίδης συνομίλησε με τους έτερους υποψηφίους, αντάλλαξε φιλοφρονήσεις και δέχτηκε από συμπολίτες παροτρύνσεις και ευχές για "καλό αγώνα" και "καλή επιτυχία".

Η εκδήλωση "έκλεισε" με χορούς με μουσικές από την ορχήστρα του Ναπολέοντα Κυπαρίσση.
Ο ιδιοκτήτης του καφέ Garden Θωμάς Κίτσιος ανανέωσε την πρόσκληση για την επόμενη χρονιά, στην εκδήλωση "θεσμό" πλέον της Αλεξάνδρειας.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

















2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ. Οι "ποταμίσιοι" υποψήφιοι εμφανίστηκαν ομαδόν δείχνοντας εικόνα ομοψυχίας και ενότητας.

Μόχλα εδώ έχεις κάνει λάθος. Ο μπόμπολας δεν ήταν. Αρα πως έδειξαν εικόνα ομοψυχίας?

Ανώνυμος είπε...

το ποταμι!!!!!!!! Τα διοδια ρε!!!! Θα τους δωσεις κανω ψιλο απο τις εισπραξεις? Παπαλα βλεπω.