Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Έκανε την καρδιά του πέτρα ο Λάζαρος και πήγε / Αγκάλιασε Γκυρίνη και Αλεξόπουλο για να σκάσει τον Απόστολο / Αποθέωση

Τι να κάνει ο άνθρωπος, έκανε την καρδιά του πέτρα, πήρε μια βαθιά ανάσα και το πήρε....
απόφαση. Θα πήγαινε στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας. Τί διάολο, θα τον έτρωγαν; Μπορεί να είναι αντίπαλοι, μπορεί αυτός να στήριξε μετά μανίας Δημητριάδη αλλά και ο Γκυρίνης με τον Αλεξόπουλο δεν έχουν όνομα ανθρωποφάγου. Απεναντίας, άνθρωποι με χαμόγελο και ευγένεια είναι.
Ο Λάζαρος μπήκε με τον Παναγιώτη, τον συνεργάτη του, στο αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για την Αλεξάνδρεια. Το μεσημεράκι έφτασαν στο δημαρχείο της Αλεξάνδρειας και αμέσως φόρεσαν το καλύτερο χαμόγελό τους και άρχισαν τις χειραψίες σε υπαλλήλους και όποιους πολίτες βρήκαν μπροστά τους. Τους υποδέχτηκε ο ομοϊδεάτης τους Ν. Αλεξόπουλος και οδηγήθηκαν στο γραφείο του δημάρχου όπου παρήγγειλαν από έναν ελαφρύ μέτριο ελληνικό.
Αφού αντάλλαξαν τα καθιερωμένα πέρασε ο Λάζαρος στο "ψητό". Τόνισε ότι έχει την απόλυτη βεβαιότητα ότι θα βγει πρώτος σε σταυρούς και ότι με καμιά παναγία δεν πρόκειται να τον περάσει ο Αποστόλης.

Μόλις το είπε αυτό αντέδρασε αμέσως ο αντιδήμαρχος χαμογελώντας κάτω από τα μουστάκια του και με νόημα κούνησε το κεφάλι του λέγοντας χαμηλόφωνα: "μ΄ αυτό το πλευρό να κοιμάσαι Λάζαρε".
Ο Λάζαρος έκανε πως δεν άκουσε και συνέχισε απτόητος εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να στηρίξει ασμένως και με πάθος την υποψηφιότητα του Δημητριάδη.
Ο δήμαρχος, ευγενικός από τη φύση του, τον διέκοψε χαμογελώντας λέγοντας "άστα αυτά ρε Λάζαρε και πες μας, πώς τα πας; Τι λέει το κλίμα;" Λες και ο Γκυρίνης δεν ξέρει τί ακριβώς λέει το κλίμα και περίμενε από τον Λάζαρο να του το πει. Αλλά, έπρεπε να αλλάξει την κουβέντα.

Ο Λάζαρος τότε άλλαξε ρεπερτόριο και άρχισε να λέει ότι θα αλλάξει γραμμή πλεύσης στο μέλλον και ότι αν θα ξαναβγεί βουλευτής θα βοηθάει τον δήμο και τον δήμαρχο και την διοίκηση όλη και ότι δεν πρέπει βασίζονται μόνο στον Αποστόλη που "καλός είναι αλλά δεν είναι τόσο ικανός όσο εγώ". 
Οι δυο συνδαιτυμόνες του, ο Γκυρίνης και ο Αλεξόπουλος δεν μπόρεσαν να κρατηθούν και άρχισαν να γελάνε νευρικά. Αφού τους πέρασε και ήπιαν από ένα ποτήρι νερό λέγοντας "σε καλό σου ρε Λάζαρε" σηκώθηκαν και βγήκαν αναμνηστική φωτογραφία με την φωτογραφική μηχανή που πάντα κουβαλάει μαζί του ο Λάζαρος. Η επικοινωνία πάνω απ΄ όλα.

-Όλα τα παραπάνω είναι αποκύημα της φαντασίας μου. Ωστόσο, πέστε μου, δεν θα μπορούσε να έχουν γίνει επ  ακριβώς;




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ, τι πιάνει ο Αλεξόπουλος με το δεξιό του χέρι στη τσέπη του παντελονιού του?

Ανώνυμος είπε...

Το είδαμε και αυτό!!! Ο Γκυρίνης αγκαλιά με τον Τσαβδαρίδη!!! Προφανώς ξέχασε το κυνηγητό που έτρωγε προεκλογικά , πόρτα πόρτα πήγαινε ο Τσαβδαρίδης με υποψηφίους του Δημητριάδη αλλά και με τον ίδιο τον Δημητριάδη σε όλο τον Δήμο.Αλλά έτσι είναι δυστυχώς τώρα έγινε Δήμαρχος και ξέχασε τα όσα περάσαμε προεκλογικά τώρα το παίζει υπεράνω. Αλλά τότε άλλοι τρώγανε τα σκατά!! Δεν σχολιάζω τον Αλεξόπουλο γιατί ξέρω τις θέσεις του, πιστεύω πως δεν πήγε για φωτογραφία τον πήγαν, τι να έκανε ο άνθρωπος εκεί που έμπλεξε.

Ανώνυμος είπε...

@14 Ιανουαρίου 2015 - 9:20 π.μ: κάτι για να μην τον πιάσει το κακό μάτι;;;;