Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ Ημαθίας / Όλα τα ονόματα / Γ. Απατσίδης στην Αλεξάνδρεια

Γ. Απατσίδης
Παρά τα αρχικά προβλήματα που αντιμετώπισε το ΠΑΣΟΚ Ημαθίας για να συγκροτήσει ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο και μετά τους κλυδωνισμούς που δέχτηκε από την ίδρυση του κόμματος ΚΙΔΗΣΟ, τελικά όλες οι πληροφορίες λένε ότι συγκροτήθηκε ένα ψηφοδέλτιο που είναι αν τη τι άλλο αξιοπρεπές και αξιόμαχο.

Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας θα μετέχουν ο Γιάννης Απατσίδης, επιχειρηματίας από την...
περιοχή του δήμου Αλεξάνδρειας, η Ιφιγένεια Βασιλειάδου από την περιοχή της Νάουσας, η Δήμητρα Ζησέκα, μουσικολόγος, υποψήφια αντιπεριφεριάρχης στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της Ν. Παυλίδου, ο Κώστας Τσιλογιάννης, οικονομολόγος, πρόεδρος του οικονομικού επιμελητηρίου Ημαθίας και πρώην γενικός γραμματέας του δήμου Βέροιας και ο γνωστός δικηγόρος της Βέροιας και πρώην αντινομάρχης (1994-98) Φώτης Καραβασίλης.
Τέλος, για την έκτη θέση προορίζεται ο διευθυντής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Βέροιας Γ. Κούτρας που θήτευσε τόσο στο νομαρχιακό συμβούλιο Ημαθίας όσο και στο δημοτικό συμβούλιο Βέροιας.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει εντός των επόμενων ωρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: