Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

VIDEO -Περιοδεία Π. Γκυρίνη σε Κυψέλη- Αγκαθιά- Π. Πρόδρομο Το μήνυμα της νίκης είναι παντού. Φτάνει πια με τους ανεπαρκείς, η καινούργια μέρα ξημερώνει


Σε τρία χωριά του δήμου μας μίλησε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης και ο κοινός παρονομαστής και των τριών συγκεντρώσεων ήταν ένας: Να φύγουν οι ανεπαρκείς διοικούντες και να αναλάβουν τη διοίκηση άτομα με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο και όχι για ίδιον όφελος.

Η αρχή της περιοδείας έγινε από την Κυψέλη. Εκεί ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας έγινε δεκτός με θέρμη από τους...
κατοίκους προς τους οποίους εξήγησε με απλά λόγια ότι η κατάσταση πρέπει να αλλάξει για το καλό του τόπου και των παιδιών μας. Αφού απαρίθμησε τα προβλήματα του χωριού εστίασε στο βασικότερο που απασχολεί όλον τον πρώην δήμο Μελίκης, το αρδευτικό.
Αναφερόμενος στο ζήτημα αυτό τόσο στην Κυψέλη όσο και στην Αγκαθιά και στον Π. Πρόδρομο είπε με έμφαση ότι ως αυριανή διοίκηση θα επανακοστολογήσει με στόχο την δραστική μείωση του τιμολογίου του νερού άρδευσης ώστε να νιώσει ο αγρότης το όφελος και να συμβάλλει ο δήμος στο μέτρο που μπορεί στην ενίσχυση του εισοδήματός του.
Ένα άλλο θέμα εξίσου μεγάλο είναι η ιατρική κάλυψη των κατοίκων από τον αγροτικό γιατρό. Ο γιατρός επισκέπτεται τα χωριά μια φορά την εβδομάδα ή ίσως και πιο αραιά και ο Π. Γκυρίνης τόνισε ότι με οικονομική κάλυψη του δήμου θα βρίσκεται γιατρός στα χωριά δυο φορές την εβδομάδα για να μην ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι κυρίως της τρίτης ηλικίας.

Στον δεύτερο σταθμό της περιοδεία του, στην Αγκαθιά, ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους δεκάδες κατοίκους που μόλις τον αντίκρισαν ξέσπασαν σε θερμό χειροκρότημα. Ο Π. Γκυρίνης τόνισε ότι με την διοίκηση της παράταξης "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ" θα σταματήσει το πάρτι των κολλητών και των εργολάβων, τα ρουσφέτια και οι εξυπηρετήσεις που στόχο έχουν να φτιάξουν πελάτες και όχι πολίτες.
Έκανε ιδιαίτερη μνεία στο πρόβλημα της ύδρευσης του χωριού που αναγκάζει τους κατοίκους να πίνουν εμφιαλωμένο νερό και είπε ότι ως αυριανή διοίκηση θα κατασκευαστεί μια νέα γεώτρηση για να λύσει το πρόβλημα.
Επίσης, έκανε αναφορά στο ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας και επισήμανε ότι πρέπει να κατασκευαστεί έργο αφενός και αφετέρου να είναι συνεχώς καθαροί οι αγωγοί ώστε να μην πλημμυρίσει εκ νέου το χωριό με μια δυνατή βροχή.

Η περιοδεία του υποψήφιου δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη "έκλεισε" στον Π. Πρόδρομο όπου εκεί τον περίμεναν οι κάτοικοι παρά το προχωρημένο της ώρας. Ο ίδιος επέλεξε να μιλήσει στους συνδημότες του χωρίς μικρόφωνο και να συζητήσει μαζί τους τις προεκλογικές δεσμεύσεις του.
Αφού πρώτα με παραδείγματα απέδειξε το μηδενικό έργο του απερχόμενου δημάρχου είπε ότι ως αυριανή διοίκηση και με την βοήθεια όλων των κατοίκων θα επιχειρήσει να αντιστρέψει την κακή κατάσταση του δήμου και να βάλει τα χωριά σε μια νέα πορεία ανάπτυξης. 

Ως συμπέρασμα της σημερινής περιοδείας του Π. Γκυρίνη είναι ένα και αναμφισβήτητο, η κατάσταση δεν πάει άλλο και οι κάτοικοι πλέον το φωνάζουν δυνατά ότι "φτάνει πια με τον Δημητριάδη, χρειάζεται αλλαγή και στηρίζουμε Γκυρίνη".

Το γραφείο τύπου

Στην Αγκαθιά

Στον Π. Πρόδρομο

Αγκαθιά

Αγκαθιά

Αγκαθιά

Αγκαθιά


Αγκαθιά

Αγκαθιά

Αγκαθιά

Με τους υποψήφιους Αγκαθιάς - Τριλοφιάς

Στον Π. Πρόδρομο

Στον Π. Πρόδρομο

Δείτε τα βίντεο από τις ομιλίες σε Αγκαθιά και Π. Πρόδρομο



Η ομιλία του Π. Γκυρίνη στον Π. Πρόδρομο

Δεν υπάρχουν σχόλια: